του Πάνου Κομματέα
  

Την Τρίτη 17/8 έγινε η πρώτη προπόνηση του ΑΣ Ποντίων,ενόψει της νέας σεζόν.

Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό με τους παίχτες να μπαίνουν στα βάσανα,προκειμένου να,οι Δραπετσωνίτες να εκπροσωπηθούν επάξια στην Α' Ε.Π.Σ.Π. μετά την άνοδο τους σε αυτή,την σεζόν που μας πέρασε.

Ο νέος προπονητής της ομάδας Γιώργος Ματθαίου μίλησε στο Sportactive.gr:

"Είμαι πολύ ικανοποιημένος από το περιβάλλον.

Η ομάδα δείχνει ότι πατάει πολύ γερά στα πόδια της,έχει την διοίκηση κοντά της.

Δουλεύουμε καλά και πλέον περιμένουμε να ενσωματωθούν κάποια παιδιά που γυρίζουν από τις διακοπές,όπως φυσικά και 2-3 ακόμα που θα προκύψουν από μεταγραφές.

Αυτό που με έκανε να επιστρέψω στην ομάδα(ήταν προπονητής του ΑΣ Ποντίων τις περιόδους 2010-14) ήταν το ενδιαφέρον της ομάδας και φυσικά το πλάνο της.

Πρόκειται για ένα πολύ φιλόδοξο σωματείο,στο οποίο υπάρχουν άνθρωποι που έχω ξαναδουλέψει μαζί τους στο παρελθόν,συζητήσαμε την προοπτική συνεργασίας και αποδέχθηκα αμέσως την πρόταση.

Ο στόχος της ομάδας είναι,κατά βάση,η παραμονή,όντας νεοφώτιστοι,αλλά το κυριότερο είναι να αποδώσουμε καλό και ελκυστικό ποδόσφαιρο.

Στα μεταγραφικά έχουμε ολοκληρώσει κατά 90% το ρόστερ και πλέον κινούμαστε για να κλείσουμε όλες τις εκκρεμότητες με 2-3 ακόμα κινήσεις."

Τα φιλικά της ομάδας της Δραπετσώνας θα ανακοινωθούν προσεχώς.


Οι φωτογραφίες της πρώτης προπόνησης της ομάδας εδώ: https://www.facebook.com/SportActive.gr/photos/?tab=album&album_id=955057911269921
 
Top