Ρεπορτάζ : Κώστας Αθανασούλης

Νίκαια
Ένα πολύ όμορφο παιχνίδι έγινε στη Νίκαια ανάμεσα σε δυο πολύ καλές ομάδες, την Προοδευτική και το Κερατσίνι.

 Με την Προοδευτική να στέκεται σε υψηλά επίπεδα για να είναι έτοιμη στη Γ' Εθνική και το Κερατσίνι αντίστοιχα στην ίδια δυναμική για να χτυπήσει πρωτάθλημα στην Α' Πειραιά, όπως δηλώνει.

 Παίχτηκε ποιοτικό ποδόσφαιρο με πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας και απο τις δυο ομάδες και βρίσκοντας νικήτρια την Προοδευτική με 2-0.
Δηλώσεις του προέδρου της Προοδευτικής, Βασίλη Κατσαρού :
''Το Κερατσίνι είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Σήμερα έδειξε οτι θα πρωταγωνιστήσει στην Α' κατηγορία Πειραιά και θα είναι μία απο τις ομάδες που θα διεκδικήσουν την άνοδο στην Α' Πειραιά.

 Η δική μου ομάδα είναι ακόμα σφιγμένη. Θέλουμε κι άλλο χρόνο για να λυθούν τα πόδια μας και πιστεύω οτι μέχρι να ξεκινήσει το πρωτάθλημα στις 11 Σεπτέμβρη, η ομάδα θα είναι έτοιμη.

 Όλες οι μεταγραφές είναι δικής μας επιλογής και τις εμπιστευόμαστε και τις στηρίζουμε σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε.

 Όσο για το παιχνίδι με τον Εργοτέλη που με ρωτάτε, η Προοδευτική δεν φοβάται κανέναν και τους κοιτάει όλους στα ίσια παίζοντας καθαρό ποδόσφαιρο με ποιότητα γιατί αυτή την ιστορία έχει γράψει η Προοδευτική και αυτή η ιστορία συνεχίσεται.''
Δηλώσεις του προπονητή της Προοδευτικής, Φώτη Θανέλλα : 
''Έγινε καλό παιχνίδι σήμερα. Ανεβάζουμε στροφές. Έχουμε προβληματάκια. 

Πιστεύω οτι θα τα λύσουμε και κάθε μέρα που περνάει θα βελτιωνόμαστε. Όσο για το αν θα είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι με τον Εργοτέλη, πιστεύω οτι καμία ομάδα δεν θα είναι έτοιμη ως εκείνη τη στιγμή.

 Εμείς κοιτάμε να δέσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται. Το Κερατσίνι είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα και αυτό που βλέπω είναι οτι θα πρωταγωνιστήσει στην κατηγορία του.''

Δηλώσεις του προπονητή τερματοφυλάκων του Κερατσινίου, Βασίλη Τρίχου : 
''Είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι απο το σημερινό φιλικό. Κάθε μέρα που περνάει η ομάδα ανεβαίνει κι άλλο.

 Το προπονητικό τιμ δουλεύει σε γρήγορους ρυθμούς. Προσπαθεί να καλύπτει όλα τα κενά και τις απώλειες που βλέπει στην ομάδα και λόγω της εμπειρίας μου βλέπω την ομάδα να παίζει ποιοτικό ποδόσφαιρο.

 Όσο για τους τερματοφύλακες είναι πανέτοιμοι. Αυτή είναι η δουλειά μου και το είδαμε και σήμερα στο σημερινό φιλικό οτι τα πήγαν άψογα. Ακόμα είναι αρχή αλλά όσο περνάει ο καιρός και οι τρεις τερματοφύλακες θα είναι πανέτοιμοι.''
Δηλώσεις του προπονητή του Κερατσινίου, Σάκη Δέδε : 
''Το πρώτο φιλικό για την ομάδα έγινε σήμερα με την Προοδευτική. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος απο την προσπάθεια των παιδιών.

 Έχουμε διανύσει 15 μέρες προετοιμασίας. Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα μπροστά μας. Μας μένουν τρεις εβδομάδες μέχρι να ξεκινήσει το πρωτάθλημα ώστε εμείς να παρουσιαστούμε πανέτοιμοι.

 Κρατήσαμε όλο τον περσινό κορμό. Ενισχυθήκαμε με νέους και ταλαντούχους παίκτες ώστε να βγάλουμε ένα πολύ δυνατό σύνολο, γιατί φέτος το Κερατσίνι θα διεκδικήσει Πρωτάθλημα και Κύπελλο.

 Γι' αυτό καταλαβαίνετε οτι χρειάζεται σοβαρή δουλειά και υπευθυνότητα απο όλους, με το βάρος να πέφτει σε εμένα και τους παίκτες μου.''


ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΦΩΤΟ https://www.facebook.com/SportActive.gr/photos/?tab=album&album_id=963625237079855

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΕΔΩ https://www.facebook.com/SportActive.gr/photos/?tab=album&album_id=963653790410333

 
Top