Την Δευτέρα 22/8 και ώρα 7:15 θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση του Ολυμπιακού Περάματος για την σεζόν 2016-17.

ΠPOΠONHTHΣ THΣ OMAΔAΣ ΓIA THN ΣEZON Προπονητής της ομάδας για τη σεζόν που ξεκινά θα είναι ο Ηλιας Μπιτσικωκος με βοηθό τον Δημητρη Μπαρελη (ο οποίος δεν θα δώσει το παρον τις πρώτες μέρες της προετοιμασίας λόγω του ότι απουσιάζει και θα επιστρέψει εντός της εβδομάδος).

Μέχρι την επιστροφή του θα εκτελει χρέη βοηθού ο Φωτης Βολωνακης.

Προπονητής τερματοφυλάκων θα είναι ο Άγγελος Μειμαρογλου,τεχνικος διευθυντής ο Γιωργος Αδαμος και γενικός αρχηγός ο Χάρης Αντωνακοπουλος.

Η πρόεδρος Ιωάννα Μωρέ δήλωσε στο Sportactive:

 "Στόχος της ομάδας φέτος είναι μια καλή πορεία και από κει πέρα,με βάση τα αποτελέσματα,θα καθοριστούν και οι βαθμολογικοί στόχοι. 

Πέρσι είχαμε μια αποτυχημένη χρονιά,διότι,παρόλο που φτάσαμε στην πηγή δεν ήπιαμε νερό.

Όταν φτάνεις σε μια τέτοια θέση για άνοδο και τελικά δεν τα καταφέρνεις,τότε μόνο αποτυχημένη μπορεί να χαρακτηριστεί η χρονιά.

Ευελπιστούμε να είμαστε επιτυχημένοι με τον νέο μας προπονητή και εκείνος να έχει περισσότερη ενεργητικότητα και αντίληψη,για να μην επαναληφθούν τα περσινά λάθη της ομάδας.

Το υλικό της ομάδας μας είναι κατά 90% καινούριο,ενώ θα στηριχθούμε σε πολλά νέα παιδιά,κρατώντας χαμηλούς τόνους,γιατί θέλουμε να χτίσουμε πάνω σε αυτά το μέλλον του Ολυμπιακού Περάματος."

Ο Ολυμπιακός Περάματος θέλησε,μέσω του Sportactive.gr,να ευχαριστήσει τον τεχνικό διευθυντή Γιώργο Αδάμο που κινήθηκε άμεσα για την ομάδα,τους ανθρώπους που ασχολούνται με το κομμάτι των χορηγών,όπως τον κύριο Βασίλη Γκούμα,για την σημαντική βοήθεια και την Ένωση Πειραιά για την ανοχή της για όλους τους τομείς,με την ευχή η εφετινή χρονιά να εξελιχθεί πολύ καλά για όλα τα σωματεία. 
Top