Συνεχίζονται οι εντυπωσιακές μεταγραφικές κινήσεις του Καραβά,του οποίου το υλικό φαίνεται πως είναι φτιαγμένο για μεγάλα πράγματα τη φετινή σεζόν.

Οι κυανόλευκοι ανακοίνωσαν την απόκτηση του 26χρονου μέσου Χρήστου Γιαννή!

Ο Γιαννής αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην Θυελλα Καμαρίου,ενώ ακόμα υπήρξε σημαντικό μέλος της Οδηγήτριας,όταν κατέκτησε το πρωτάθλημα το 2013,ενώ ήταν και μέλος του Εθνικού στην Γ' Εθνική,αποκομίζοντας πολύ σημαντικές εμπειρίες.


Αναλυτικά η ανακοίνωση:


"Είμαστε περήφανοι που ολοκληρώθηκε η μεταγραφή ενός απο τους καλύτερους μεσοεπιθετικούς που αγωνίστηκαν πέρσυ στις Κυκλάδες.

Ο λόγος για τον εξαίρετο ποδοσφαιριστή σε ήθος και σε αξία Χρήστο Γιαννή.

Ο Γιαννής αγωνίστηκε πέρσυ στην Θύελλα Καμαρίου στο πρωτάθλημα των Κυκλάδων με καταπληκτική παρουσία και προσφορά.

Γνώριμος και διακαής πόθος του προπονητή μας Τέλη Μελά μιας και ήταν μαζί όταν κατάκτησαν το πρωτάθλημα στην Α Πειραιά και συμμετείχε στα μπαράζ ανόδου για την Γ Εθνική με τα χρώματα της Οδηγήτριας ενώ έχει αγωνιστεί με επιτυχία και στον Εθνικό Πειραιώς.

Πρόκειται για έναν παίχτη που η ηρεμία στον τρόπο παιχνιδιού του,η δύναμη αλλά και η δημιουργικότητα του τον καθιστούν επικίνδυνο για κάθε αντίπαλη άμυνα.Χρήστο η οικογένεια του ΑΟ ΚΑΡΑΒΑ σε καλοσωρίζει και σου εύχεται υγεία και μια χρονιά γεμάτη έντονες συγκινήσεις και επιτυχίες."


 
Top