ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Π.Ο. ΚΥΠΡΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

Δευτέρα   22/08/2016

Τη Δευτερα 29/8/2016 στις 15:00, θα ξεκινήσουν οι προπονήσεις του προαγωνιστικού τμήματος της ομάδας, στο προπονητικό της κέντρο «Soccerino FC».

Το τμήμα αυτό, το οποίο θα λειτουργήσει φέτος για πρώτη φορά, είναι πολύ σημαντικό κομμάτι για το σύλλογό μας, καθώς θα είναι ο προθάλαμος για την Ανδρική ομάδα. 

Το πρόγραμμα προπονήσεων που θα ακολουθήσει θα είναι εντελώς διαφορετικό από αυτό της υπόλοιπης ακαδημίας και όλες οι παροχές που θα έχουν οι αθλητές που θα το απαρτίζουν, θα είναι χωρίς καμία χρέωση. 

Το προαγωνιστικό τμήμα θα πλαισιώνεται από το περσινό ρόστερ του Εφηβικού, το οποίο με προπονητή τον κ. Ανδριώτη Αναστάσιο, πήρε την άνοδο στην Α’ κατηγορία στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΠ, τερματίζοντας στη 2η θέση στη Β’ κατηγορία. 

Επίσης, θα γίνουν ελεύθερα δοκιμαστικά παιχτών καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν, οι οποίοι θα αξιολογούνται από τον προπονητή της Ανδρικής ομάδας, κ. Νίκο Κούστα και τον Τεχνικό Διευθυντή ποδοσφαιρικού τμήματος, κ. Αλέκο Λιθόπουλο. 

Το τμήμα θα συμμετέχει σε επίσημο πρωτάθλημα και φιλοδοξούμε να είναι άκρως ανταγωνιστικό και να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Θα θέλαμε να εκφράσουμε την αστείρευτη χαρά μας, αλλά και ικανοποίηση για τη δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομών, για:

• Τους αθλητές μας που μετά την περσινή τους πρόοδο πήραν μεταγραφή σε μεγάλες ομάδες:

✓ Στην Κ20 της ΠΑΕ ΑΕΚ ο 19 μέσος Γιώργος Σταυρόπουλος

✓ Στην Κ20 της ΠΑΕ Απόλλωνας Σμύρνης ο 18χρονος τερματοφύλακας Θοδωρής Μπίφσα

• Και για αυτούς που με την βελτιώσή τους πήραν προαγωγή στο Ανδρικό τμήμα (4 ποδοσφαιριστές στη διάρκεια της περσινής σεζόν και 6 ακόμη στην φετινή προετοιμασία).

Ευχόμαστε σε όλους τους αθλητές και στην προπονητική ομάδα, υγεία και όρεξη για δουλειά που θα τους βοηθήσει στην αγωνιστική τους πρόοδο και στην επίτευξη των στόχων μας.

Για πληροφορίες στα τηλ. 210 4252882 και 6937090033

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. Αναπληρωτής  Πρόεδρος
ΣΙΜΑΚΟΣ ΗΛΙΑΣ


 
Top