Ρεπορτάζ : Κώστας Αθανασούλης

Ρέντης
Ένα πολύ όμορφο παιχνίδι έγινε στο γήπεδο του Ρέντη ανάμεσα στις ομάδες του Ηφαίστου και του Αίαντα Σαλαμίνας, βρίσκοντας νικητή τον Ήφαιστο με 3-1.
 Το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο.

 Ο Ήφαιστος φαινόταν να πατάει καλύτερα και ο Αίαντας λιγότερο, και είναι φυσιολογικό αφού η ομάδα του Αίαντα δεν είναι ούτε μία εβδομάδα που έχει ξεκινήσει προπονήσεις, ενώ ο Ήφαιστος διανύει την τρίτη εβδομάδα του.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ήφαιστος έκανε πολλές αλλαγές και εκεί φάνηκε περισσότερο οτι είναι πιο έτοιμος απο τον αντίπαλο του.


Ο πρόεδρος Γιώργος Μαλαδάκης πρόσφερε τιμητική πλακέτα στον αντιπρόεδρο του Αίαντα ανάμεσα στο φιλικό που διεξήχθη σήμερα.

 Την αναμνηστική πλακέτα την παρέδωσε ο εκπρόσωπος τύπου Κούλης Τσαμπός στον αντιπρόεδρο του Αίαντα Σαλαμίνας και ο Αίαντας ανταπέδωσε με λάβαρο.Δηλώσεις Κούλη Τσαμπού :

-Πώς σας φάνηκε το σημερινό φιλικό ;

-'' Ήταν ένα πάρα πολύ ωραίο φιλικό. Η ομάδα δείνει οτι σιγά σιγά βρίσκει το δρόμο της. Φαίνεται οτι χρειάζεται δουλειά ακόμα.

Είμαστε ευχαριστημένοι παίζοντας σε ένα ιστορικό σωματείο όπως ο Αίαντας Σαλαμίνας, που έδειξε πάρα πολύ καλό πρόσωπο και πιστεύω οτι θα πρωταγωνιστήσει στη δεύτερη κατηγορία του Πειραιά φέτος.

Όσο για αυτό που με ρωτήσατε αν ενισχυθούμε κι άλλο, ο πρόεδρος και το Δ.Σ είναι ανοιχτό σε οτιδήποτε ζητήσει ο Νίκος Μαρωνίτης,ο προπονητής.

Όσο για την πορεία που μου είπατε αν και νεοφώτιστη ομάδα, εμείς θέλουμε να κάνουμε μια αξιοπρεπή πορεία στην Α' Πειραιά και να φτάσουμε όσο πιο μακριά μπορούμε.''
Δηλώσει του προπονητή του Αίαντα Στάθη Φουρίκη :

''Ένα μεγάλο τέστ έδωσε σήμερα η ομάδα μας απέναντι σε ένα δυνατό αντίπαλο, τον Ήφαιστο. Είμαστε στην αρχή ακόμα και τα πόδια μας είναι βαριά.

Έμεινα πολύ ευχαριστημένος απο τη διάθεση των παικτών μου για να κυκλοφορήσουν τη μπάλα.

Για το αν θα ενισχυθούμε άλλο, ο Αίαντας χρειάζεται ενίσχυση σε όλες τις θέσεις γιατί έχει ένα όνομα πάρα πολύ βαρύ και πρέπει να πρωταγωνιστεί.

 Όσο για το τι άλλαξε στην ομάδα, έχει μπει μια δυνατή διοίκηση με ένα σοβαρό πρόεδρο και ένα Δ.Σ που ότι και να ζητήσεις κοιτάνε να το λύσουν.

Έχουμε πολύ δουλειά ακόμα και πιστεύω οτι σύντομα θα βρούμε το δρόμο μας γιατί έτσι αρμόζει στον Αίαντα.''
Δηλώσεις του προπονητή του Ηφαίστου Νίκου Μαρωνίτη : 
Διανύουμε την τρίτη εβδομάδα. Στην ομάδα υπάρχει πολύ κούραση απο την προετοιμασία. Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο ανά διαστήματα όπως είχαμε πει. 

Συνεχίζουμε έτσι με εντατικούς ρυθμούς διανύοντας την τέταρτη εβδομάδα ώστε η ομάδα να δέσει και να είναι πανέτοιμη για το πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας.

 Η διοίκηση μου έχει αφήσει το περιθώριο και για άλλες μεταγραφές αν χρειαστούμε για να καλυφθούν κάποιες θέσεις. Το επόμενο φιλικό είναι την άλλη εβδομάδα με την Αμφιάλη.''


ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΦΩΤΟ https://www.facebook.com/SportActive.gr/photos/?tab=album&album_id=962736537168725

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΦΩΤΟ https://www.facebook.com/SportActive.gr/photos/?tab=album&album_id=962763240499388

 
Top