Αθήνα
Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται από το μεσημέρι της Δευτέρας ο Πανιώνιος, καθώς η διοίκηση της ομάδας αποφάσισε την απόλυση του Μαρίνου Ουζουνίδη, μετά τις συζητήσεις που είχε με την ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Οι αντιδράσεις των φίλων του Πανιωνίου έπιασαν τόπο και η διοίκηση ταυτίστηκε μαζί τους, με τον Ουζουνίδη να μένει άνεργος, λίγες ημέρες πριν από τη σέντρα.

Την ίδια ώρα, στον Ολυμπιακό έχουν... προσπεράσει την περίπτωση του Ουζουνίδη, αφού υπήρξαν αντιδράσεις και από την πλευρά των οπαδών του ΟΣΦΠ.


Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ μετά τις τελευταίες εξελίξεις στο θέμα της τεχνικής ηγεσίας, καθιστά σαφές προς τον φίλαθλο κόσμο της, πως στην ομάδα μας θέση έχουν μόνο αυτοί που συντάσσονται με το όραμα μας, για έναν μεγάλο ΠΑΝΙΩΝΙΟ.

Στο πλαίσιο αυτό, το ποδοσφαιρικό τμήμα θα στελεχωθεί με ανθρώπους που τιμούν τον λόγο τους και δεν κάνουν πίσω, λίγο πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων μας.

Ο κόσμος του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ πρέπει να γνωρίζει ότι η διοίκηση της ομάδας, θα κάνει το καλύτερο δυνατόν γι αυτή, προκειμένου να συνεχίσει απρόσκοπτα την πορεία της προς τις κορυφαίες θέσεις του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Κατόπιν τούτων, το διοικητικό συμβούλιο, που συνεδρίασε εκτάκτως σήμερα στις 14:00 στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ, παρουσία του κ. Ουζουνίδη, αποφάσισε ομόφωνα να προβεί σε καταγγελία της σύμβασής του, καθώς με τις πράξεις του και την εν γένει συμπεριφορά του τις τελευταίες ημέρες, έβλαψε τον σύλλογο και δημιούργησε αρνητικό κλίμα σε όλη την ΠΑΝΙΩΝΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.


 
Top