Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Άγιος Ιερόθεος έκανε γνωστό ότι την επόμενη σεζόν, τεχνικός διεθυντής στα τμήματα υποδομής θα είναι ο Δημήτρης Βαφειάδης με άμεσο συνεργάτη τον Χρήστο Σκαρώνη. 

Αναλυτικά, η ανκαοινωση

Ο Α.Ο. ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ δίνοντας βάση τα τελευταία χρόνια στα τμήματα υποδομής και με γνώμονα την ανάδειξη ταλαντούχων ποδοσφαιριστών που θα επανδρώσουν την α' ομάδα αλλάζει σελίδα με στόχο την βελτίωση των Ακαδημιών σε όλα τα επίπεδα.

Στο πλαίσιο αυτό, ανακοινώνουμε την έναρξη της συνεργασίας με τον Δημήτρη Βαφειάδη που αποτελεί το νέο τεχνικό διευθυντή των Ακαδημιών αλλά και το νέο προπονητή του εφηβικου τμήματος. 

Άμεσος συνεργάτης του θα είναι ο Χρήστος Σκαρώνης, ενώ η πρώτη συγκέντρωση του εφηβικού τμήματος έχει προγραμματιστεί για την Δευτέρα 22 Αυγούστου στις 19.00 στο γήπεδο της Χωράφας.

Ποδοσφαιριστές γεννηθέντες τις χρονολογίες 1999, 2000 και 2001 οι οποίοι επιθυμούν να ενταχθούν στο δυναμικό της ομάδας θα πρέπει να επικοινωνούν με τη γραμματεία που βρίσκεται στο γήπεδο της Χωράφας τις ώρες 18.00 με 21.00 
Top