ΣΤΗΣ 16 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2016 ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΟΠΟΥ ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΕ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ UEFA B ΕΝΑΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΣ ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡ0ΠΟΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΦΗΒΙΚΟ/ΠΑΙΔΙΚΟ, ΓΥΜΝΑΣΤΗΣ Ο ΗΛΙΑΣ ΝΤΑΒΙΔΗ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΩΝ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΡΚΑΣ.

ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΦΕΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ Γ ΠΕΙΡΑΙΑ ΘΑ ΣΤΗΡΙΧΘΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΤΗΣ ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΜΕΛΗΜΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ  ΚΑΛΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ 

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές  ξεκίνησαν την «σκληρή» δουλειά με στόχο να είναι έτοιμοι όταν θα ξεκινήσουν οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις. 

Η ομάδα θα συνεχίσει την προετοιμασία της στην στο πλαστικό γήπεδο Σαλαμίνας όπου έχουν προγραμματιστεί μέχρι 4 Σεπτ να δώσει και κάποια φιλικά παιχνίδια. 

Αυτά είναι την 31 /8 με ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ, 4 ΣΕΠΤ με ΚΡΙΟΣ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ.  
ΠΡΙΝ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΔΗΛΩΣΕ

 «Ξεκινάμε με αισιοδοξία. 
,
Έχει γίνει μια καλή προσπάθεια τόσο σε αγωνιστικό αλλά και σε διοικητικό κομμάτι έτσι ώστε να είναι όλοι κοντά στην ομάδα. 

Σημαντικό για την ΑΕ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ να αγωνίζονται στην αντρική ομάδα νεαροί ποδοσφαιριστές οι όποιοι αργότερα θα αγωνίζονται πιο έτοιμοι και χωρίς βιασύνη σε μεγαλύτερες κατηγορίες. 

Στόχος μας είναι η ατομική βελτίωση των ποδοσφαιριστών . 

Ανεκαθεν η ΑΕ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ τροφοδοτούσε νεαρούς ποδοσφαιριστές αλλες ομάδες και είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα μας να έχει μια πολύ καλή Ακαδημία. 

Γι΄αυτό δουλεύουμε συνεχώς, αυτός ήταν πάντοτε ο πρωταρχικός στόχος της ομάδας από ιδρύσεως της, αν και τα τελευταία χρόνια είχε ξεφύγει . 

Όλα τα παιδιά πρέπει να έχουν στόχο να ανεβαίνουν επίπεδο. 

Όλα βεβαία χρειάζονται σκληρή δουλειά, και για να πετύχουμε σε αυτό αρωγός είναι η τωρινή Διοίκηση η όποια κάνει ότι είναι δυνατόν για να λειτούργει το σωματείο άριστα, και βέβαια η αθλητές αλλά και οι γονείς που μας εμπιστεύονται . » 

Ακόμα το ροστερ δεν έχει  ολοκληρωθεί. 

Είμαστε πολύ προσεκτικοί στις επιλογές μας διότι  η ομάδα μας απαρτίζετε από νεαρά παιδιά και θέλουμε  να έχουμε καλό κλίμα. 

Κρατήσαμε καποιους παίχτες από πέρσι και με τα νεαρά παιδιά που υπάρχουν  η ομάδα θα λειτουργήσει καλυτέρα . 

Αυτό που μένει είναι να το βγάλουν και στον αγωνιστικό χώρο” 

Εύχομαι υγεία σ’ όλους και καλή χρονιά». 


 
Top