Ντέντες Θωμάς (Τερματοφύλακας).

Ο Θωμάς είναι 20 χρονών μοσχατόπουλο βγαλμένος από τα σπλάχνα των ακαδημιών της Α.Ε Μοσχάτου που στην συνέχεια αγωνίστηκε με τα χρώματα του Αγ. Δημητρίου, ΠΑΟ Ρούφ, Κ20 ΠΑΕ Κέρκυρας και αποκτήθηκε από ελεύθερη μεταγραφή από την ΠΑΕ Πανελευσινιακός.

Φλαμέγκος Μάριος (Χαφ).

Ο Μάριος αποκτήθηκε από ελεύθερη μεταγραφή από την Θύελλα Αγ. Δημητρίου, είναι 18 ετών με θητεία στην Κ17 του Πανιωνίου.

Γιαννόπουλος Ιωάννης (Αριστερό Μπακ Χαφ).

Ο Γιάννης είναι 19 ετών και αποκτήθηκε από ελεύθερη μεταγραφή από την Θύελλα Αγ. Δημητρίου με θητεία στην Κ20 της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Στάμος Νικόλαος (Επιθετικό Χαφ).

Ο Νίκος αποκτήθηκε με ελεύθερη μεταγραφή από τον Φωστήρα, είναι 29 ετών με πλούσια καριέρα σε Β΄ & Γ΄ Εθνική με Φωστήρα – Ηλυσιακό – Αιγάλεω – Τρίκαλα – Καβάλα – Νίκη Βόλου – Ναυπακτιακό Αστέρα & Παναξιακό.

Γκορόγιας Λεωνίδας (Δεξί Μπακ – Χαφ).

Ο Λεωνίδας αποκτήθηκε με ελεύθερη μεταγραφή από τον Εθνικό Πειραιώς, είναι 24 ετών γνωστός στο φίλαθλο κοινό της ομάδας, αφού πέρσι αγωνίστηκε με τα χρώματα της ΑΕΜ ως δανεικός από τον Εθνικό.

Η οικογένεια της Α.Ε Μοσχάτου σας καλωσορίζει και σας εύχεται καλή επιτυχία στις αγωνιστικές σας υποχρεώσεις πάντα με υγεία.

Επιπρόσθετα σας ενημερώνουμε ότι σήμερα το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Σταδίου Μοσχάτου το σύνολο των ποδοσφαιριστών της ανδρικής μας ομάδας πραγματοποίησε με επιτυχία τα εργομετρικά τέστ.

Γραφείο Τύπου
Α.Ε Μοσχάτου


 
Top