Αλλαγή σελίδας στον ιστορικό Ατρόμητο Πειραιά, αφού ο επί σειρά ετών πρόεδρος του  συλλόγου ο Χρήστος Σδρένιας αποχωρεί από τα ηνία της ομάδας των Καμινίων , παραδίδοντας την σκυτάλη, σε έναν άλλο βετεράνο άσσο του συλλόγου και πλέον σοβαρό επιχειρηματία τον Κώστα Σαρρή. 

Υπήρξαν επαφές των δύο ανδρών  αυτές τις ημέρες, όπου οριστικοποιήθηκε η συμφωνία και μάλιστα τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθεί η σύνθεση της νέας διοίκησης του Ατρόμητου.

Τον Κώστα Σαρρή πλαισιώνουν  αρκετοί επώνυμοι Ατρομηταίοι τα ονόματα των οποίων θα γνωστοποιηθούν στην συνέχεια .

Ο Χρήστος Σδρένιας μετά από αυτήν την  εξέλιξη δήλωσε τα εξής:" Μετά από αρκετά χρόνια ανελλιπούς παρουσίας στα  διοικητικά του συλλόγου, χρόνια με σημαντικές επιτυχίες σε Δ΄ Γ΄ Εθνική, στο κύπελλο κλπ.,  ήρθε η ώρα να  ηγηθούν αυτής της προσπάθειας κι άλλοι παράγοντες του συλλόγου.

Η ομάδα είναι με ιδιόκτητα γραφεία και την παραδίδω στον φίλο μου τον Κώστα Σαρρή.

Αποχωρώντας θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τον Βαγγέλη Μαρινάκη, για την βοήθεια που πρόσφερε στον Ατρόμητο,  υλική -ηθική με αποκορύφωμα την ανακατασκευή του γηπέδου της Αμοργού.

Θέλω να ευχαριστήσω, όλους αυτούς που με στήριξαν,  όλους τους αθλητές κυρίως τους γονείς των παιδιών της ακαδημίας του Ατρόμητου.

Να ευχαριστήσω, την  Ένωση Πειραιά για την στήριξη της στον Ατρόμητο, τους δημοσιογράφους που πρόβαλαν την ομάδα.

Εύχομαι η καινούργια προσπάθεια που ξεκινάει στον Ατρόμητο να φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα."


 
Top