του Πάνου Κομματέα
  

Δυναμικά έχει μπει στην νέα σεζόν ο ΑΟ Καστέλλας,έχοντας φτάσει αισίως στην 12η μέρα προετοιμασίας του,ενώ έχει ήδη παίξει δυο φιλικούς αγώνες.

Συγκεκριμένα,την Κυριακή,επιβλήθηκε με 2-0 του Αστέρα Νίκαιας,στο γήπεδο της Προοδευτικής,με γκολ των Τσερεγκούνη και Μιχάλη και σήμερα το απόγευμα αναδείχθηκε ισόπαλος με 1-1 στο Μοσχάτο,με αντίπαλο την τοπική Αναγέννηση.

Ο προπονητής της ομάδας,Άρης Κακογιάννης,έχει βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για την συνέχεια,όσο αφορά την ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών του,αξιολογώντας παράλληλα κάποιες περιπτώσεις παικτών οι οποίοι βρίσκονται υπό δοκιμή.

Το αξιοσημείωτο στην μέχρι τώρα προετοιμασία των κυανόλευκων είναι η παρουσία αρκετών νεαρών παιδιών από τα σπλάχνα του συλλόγου,τα οποία αναμένεται την φετινή σεζόν να πάρουν ευκαιρίες και να αποδείξουν πως η ομάδα μπορεί να στηριχτεί σε αυτούς τα επόμενα χρόνια.

Ο Άρης Κακογιάννης δήλωσε στο Sportactive.gr:"Είμαι ικανοποιημένος από την διάθεση που δείχνουν οι ποδοσφαιριστές μου αυτές τις πρώτες,περίπου, 10 μέρες της προετοιμασίας.

Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό.

Στο πρώτο μας φιλικό με τον Αστέρα Νίκαιας βγάλαμε στο γήπεδο αρκετά από όσα δουλεύουμε στις προπονήσεις και αυτό είναι πολύ θετικό.

Σίγουρα δεν στεκόμαστε στα αποτελέσματα μιάς και είμαστε μόνο στην αρχή κι έχουμε να διορθώσουμε πολλά πράγματα.

Εύχομαι να έχουμε μια καλή σεζόν με υγεία."
 
Top