Τους 18χρονους Κωνσταντίνο Πανταλέων και Χρήστο Τσαούση ανακοίνωσε η ομάδα του Καραβά,έχοντας το βλέμμα στο παρόν αλλά και το μέλλον.

Ο Πανταλέων παίζει στην θέση του δεξιού μπακ και πέρσι αγωνίστηκε στην εφηβική ομάδα της Οδηγήτριας,όντας αρχηγός της,δείχνοντας πως το μέλλον του ανήκει.
Ο Τσαούσης είναι αμυντικός χαφ,ο οποίος αποτελούσε βασικό στέλεχος της ομάδας του Ολυμπιακού Περάματος τα τελευταία 3 χρόνια,με πάνω από 80 συμμετοχές και 15 γκολ στο ενεργητικό του.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:


"Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τις μεταγραφές δύο ιδιαίτερα ελπιδοφόρων και ταλαντούχων ποδοσφαιριστών του Πειραϊκού ποδοσφαίρου.

Ο ένας είναι ο Τσαούσης Χρήστος αμυντικό χάφ γεννηθείς το 1998 ο οποίος ήταν βασικότατο στέλεχος της ανδρικής ομάδας του  Ολυμπιακού Περάματος με πολύ καλή παρουσία και ευχέρεια στο σκοράρισμα.

Ο δεύτερος είναι ο Πανταλέων Κωνσταντίνος δεξί μπάκ γεννηθείς το 1998 και αγωνιζόταν πέρσυ στην εφηβική ομάδα της Οδηγήτριας μάλιστα ως αρχηγός με πολύ καλή παρουσία.

Και οι δύο ποδοσφαιριστές είναι γνώριμοι με τον προπονητή μας Τέλη Μελά μιας και τους γνωρίζει απο το ξεκίνημα τους και πιστεύει στο ταλέντο τους.

Είμαστε βέβαιοι οτι με πολύ δουλειά απο τους ίδιους και με τις οδηγίες του το μέλλον είναι όλο δικό τους.

Τους καλοσωρίζουμε στην οικογένεια μας και τους ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες." 
Top