Κερατσινι

Ανακοίνωση
Η απόλυτα επιτυχημένη χρονιά 2015 - 2016 ως Πρωταθλητές  και η άνοδος μιας κατηγορίας ανεβάζει το πήχη των προσδοκιών και των στόχων πολύ ψηλά για όλους μας .  

Γενικός Αρχηγός αναλαμβάνει ο Κος Μιχάλης Ανδρεάκος .

Το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας μας ανακοινώνει ότι ο Κος Τάκης Σπυρόπουλος αναλαμβάνει ως Τεχνικός Διευθυντής για την περίοδο 2016 -2017 

Σε συνεργασία με το Δ.Σ. της ομάδας μας επέλεξαν το πρόσωπο του καθ' όλα άξιου Προπονητή με πολλές περγαμηνές στο ποδοσφαιρικό χάρτη του Πειραιά τον Κο Γιώργο Τριανταφύλλου με βοηθό τον Κο Νίκο Παπαδάκη για μια αγαστή ποδοσφαιρική συνεργασία . 

Το προπονητικό team θα πλαισιώσει ο νέος γυμναστής της ομάδας μας ο Κος Γιώργος Γεωργιάδης με πρώτο του μέλημα να φτάσει την ομάδα στο υψηλότερο σημείο αγωνιστικής ετοιμότητας και να διατηρηθεί εκεί σε όλη την αγωνιστική περίοδο .

Προπονητής τερματοφυλάκων αναλαμβάνει ο Διεθνής Τερματοφύλακας Κος Κώστας Μπαλαφούτης ο οποίος θα έχει και την εποπτεία των μικρών τερματοφυλάκων της Ακαδημίας μας .

Φυσιοθεραπευτής αναλαμβάνει ο Θεόδωρος Θεοφανόπουλος , μαζί  και ο γιατρός Κος Ιωσήφ Αναστασιάδης πολύτιμο πολυεργαλείο για την ομάδα μας.

Το αθλητικό υλικό θα δοθεί την Τρίτη 16 Αυγούστου και ώρα 20:00 στα αποδυτήρια του γηπέδου ΑΓΕΤ Χαραυγής .

Η ημέρα έναρξης της προετοιμασίας της ομάδας είναι Τετάρτη στις 17 Αυγούστου και ώρα 17:30 στο γήπεδο ΑΓΕΤ Χαραυγής . 

Να σημειωθεί ότι ο Πρόεδρος και ο Προπονητής θα είναι στο γήπεδο από τις 17:25 !
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
       Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                    Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Αθανάσιος Μπαλαφούτης                                Γεώργιος Καρανάσος 

 
Top