Ενενήντα χρόνια ζωής συμπληρώνει  ο Καραβάς ένα από τα ιστορικότερα σωματεία του Πειραιά, και η διοίκηση του συλλόγου κυκλοφόρησε επετειακές κάρτες διαρκείας για την τρέχουσα σεζόν, αναλυτικά η ανακοίνωση που δόθηκε στον τύπο αναφέρει τα εξής:

"Η αγωνιστική περίοδος 2016-2017 σηματοδοτεί τα 90 χρόνια παρουσίας του ΑΟ
ΚΑΡΑΒΑ στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του Πειραιά.

90 χρόνια ένδοξης ιστορίας,χρόνια γεμάτα με χαρές και λύπες μα και συνυφασμένα με τα πιο δυνατά μας συναισθήματα.

Σε αυτό το πλαίσιο όλη η νέα αγωνιστική χρονιά θα αποτελέσει μια γιορτή με μεγάλες εκπλήξεις.Μέσα από τις ανακοινώσεις μας θα ενημερώνεστε συχνά για ότι ακολουθεί.

Σε πρώτη φάση είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε την κάρτα διαρκείας της νέας σεζόν.Παίκτες,φανέλες,ομάδες του παρελθόντος που σημάδεψαν ανεξίτηλα την τιμημένη ιστορία της ομάδας μας αναβιώνουν μέσα από τις εικόνες που κοσμούν την νέα κάρτα.

Είναι ξεκάθαρο ότι σας θέλουμε όλους κοντά μας.Κλείστε θέση σε όλους τους εντός έδρας αγώνες με μόλις 30€ και γίνετε αναπόσπαστο κομμάτι σε μία εντυπωσιακή γιορτή διαρκείας.

Πάρε θέση,η δυναμή μας είσαι ΕΣΥ.

ΑΣ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΦΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΙΚΟΤΗΤΑΣ.

ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ!
ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ
ΚΟ ΣΤΑΜΑΤΑΚΗ ΝΙΚΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ MAISON DE LA PERFUMERIE ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΕΤΙΝΗ ΧΡΟΝΙΑ."
ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΛΕΣΤΕ

ΒΡΕΚΟΥΣΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΟ ΚΑΡΑΒΑ

ΚΙΝ 6943180031


 
Top