Μάρκος Θεολόγου  ιδιοκτήτης του Πρακτορείου, έχει άμεση σχέση με το χώρο του ποδοσφαίρου καθώς έχει αγωνιστεί στο παρελθόν με επιτυχία ΠΕΡΑΜΙΚΟ  ΑΟ.ΜΑΝΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΉ ΑΤΤΑΛΟ  ΑΡΗΣ ΑΝΦΙΑΛΗΣ ΚΤΛ.

Σημαντικό είναι να σημειωθεί ότι το πρακτορείο στεγάζεται σε έναν άνετο, φωτεινό και κλιματιζόμενο χώρο 120 περίπου τετραγωνικών μέτρων, ενώ παρέχεται και η δυνατότητα διακριτικής διαχείρισης των παικτών που το επιθυμούν.

Να αναφέρουμε ακόμα πως ο χώρος διαθέτει πολλές τηλεοράσεις πάνω από 42 ιντσών, για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών.

Τα αθλητικά κανάλια τού ΟΤΕ καθώς και της NOVA είναι επίσης στη διάθεσή σας για την καλύτερη δυνατή ενημέρωση, ενώ φυσικά στο χώρο υπάρχουν και οθόνες για KINO.

Ευχάριστο περιβάλλον, με επιλεγμένη μουσική και ειδήσεις για το Στοίχημα, είναι μερικά ακόμα από τα πλεονεκτήματα του πρακτορείου, ενώ δεν μπορεί κανείς να παραβλέψει πως ο χώρος είναι ιδιαίτερα προσβάσιμος και το πάρκινγκ εύκολο.

Τέλος, να σημειωθεί ότι το πρακτορείο λειτουργεί από τις 9 το πρωί έως τις 12 το βράδυ.


Για περισσότερες πληροφορίες και… κέρδη, μπορείτε να επισκεφτείτε το πρακτορείο στην ΔΕΜΕΡΤΖΗ 32 ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ  ή να τηλεφωνήσετε στο 210.4327100..

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΦΩΤΟ 


 
Top