ΣΤΑΘΗΣ ΓΙΑΠΑΠΠΑΣ

ΝΙΚΑΙΑ 
Συνεχίζεται η συγκρότηση του ρόστερ στον Ηρακλή Νικαίας, που από τη νέα αγωνιστική σεζόν επαναδραστηριοποιείται στον χώρο του Πειραιά έπειτα από απουσία αρκετών ετών, και μάλιστα φαίνεται πως θα είναι αρκετά ανταγωνιστικό.  

Τέσσερα ακόμα πρόσωπα έγιναν μέλη της ομάδας και ο λόγος για τον επιθετικό Τάσο Χαντζή, τον μέσο Αχιλλέα Δάππα και τους αμυντικούς Γιώργο Κουβάτσο και Γιώργο Νεοφώτιστο με τους δύο τελευταίους να έρχονται… πακέτο από την Δάφνη Ταμπουρίων, έχοντας όμως λίγο χρόνο συμμετοχής, αφού έλειπαν στο εξωτερικό λόγω σπουδών.

Οσο αφορά για τους δύο πρώτους, ο Τάσος Χαντζής την περσινή χρονιά φόρεσε τη φανέλα της Αστυπάλαιας Κορυδαλλού, όμως λόγω των συχνών τραυματισμών δεν πήρε τον απαραίτητο χρόνο συμμετοχής, ενώ ο Αχιλλέας Δάππας ο οποίος έχει αγωνιστεί παλιότερα στην Γ' Εθνική με το Χαϊδάρι, ήταν μέλος την περσινή χρονιά στο ρόστερ της Δόξας Αγίας Αννας για το πρωτάθλημα της ΕΠΣΑΝΑ. Μάλιστα, οι δύο παίκτες θα συναντηθούν ξανά στην ίδια ομάδα μετά της Χαλκηδόνα και Πανιώνιο Κερατσινίου.

Η προετοιμασία του Ηρακλή Νικαίας για τη νέα χρονιά έχει προγραμματιστεί για τις 29 Αυγούστου.


 
Top