Αθήνα
Σε νέες καταγγελίες στον Αθλητικό Δικαστή του ΕΣΑΚΕ για παράνομη παρουσία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στον πρώτο και δεύτερο τελικό του περασμένου πρωταθλήματος, αλλά και για δήλωσή του με την ολοκλήρωση της σεζόν, προχώρησε η ΚΑΕ Ολυμπιακός. 

Σύμφωνα με απόφαση του ΑΣΕΑΔ (13/4), επιτρεπόταν η είσοδος του «ισχυρού άνδρα» της ΚΑΕ στους αγωνιστικούς χώρους, με τον ίδιο να δίνει το «παρών» σε ΣΕΦ (1ος τελικός) και ΟΑΚΑ (2ος τελικός). Ωστόσο, οι «ερυθρόλευκοι» συνεχίζουν να έχουν διαφορετική άποψη ως προς τη χρονική στιγμή και προχώρησαν σε καταγγελία. 

Παράλληλα, οι πρωταθλητές Ελλάδας έκαναν το ίδιο και για συγκεκριμένη δήλωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με την ολοκλήρωση των τελικών. Αμφότερες οι καταγγελίες εκδικάστηκαν απ' τον Αθλητικό Δικαστή του ΕΣΑΚΕ κι αναμένονται οι αποφάσεις.

Στον αντίποδα, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός κρατάει χαμηλούς τόνους και δεν μπαίνει σε κλίμα αντιπαράθεσης, με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να κάνει την εξής τοποθέτηση: 

«Όλοι καταλαβαίνουμε τους λόγους που η ΚΑΕ Ολυμπιακός σηκώνει τους τόνους... Έχουν τα εσωτερικά τους... Ούτε παρεξηγώ, ούτε κρατάω κακία... Η θετική διάθεσή μου απέναντί τους έχει φανεί καιρό και θα παραμείνει ίδια».
 
Top