Σε χωριστούς δρόμους θα βαδίσουν την νέα σεζόν ο Ιωνικός και γνωστός ο φυσιοθεραπευτής,Παναγιώτης Μπρίμπος.

Ο ίδιος,μέσω του Sportactive.gr θέλησε να περάσει ένα μήνυμα στην πρώην,πλέον,ομάδα του,στους ανθρώπους που συνεργάστηκε αλλά και στον κόσμο της ομάδας:

"Ένα πολύ όμορφο ταξίδι που άρχισε πέρσι,αρχές Αυγούστου,έφτασε τελικά στο τέλος του.

Ένα ταξίδι με πολλές δυσκολίες,προβλήματα,λύπες αλλά και πολλές χαρές,με μοναδικές εμπειρίες,μέσα και έξω από το γήπεδο ή τα αποδυτηρια αυτής της ιστορικής ομάδας που λέγεται Ιωνικός Νίκαιας.

Είχα την τιμή να γίνω και εγώ ένα κομμάτι,για μια σεζόν,αυτής της όμορφης οικογένειας,στην υπεύθυνη θέση του αρμοδίου για την αποκατάσταση των αθλητών της ομάδας.

Προσπάθησα με όλες μου τις δυνάμεις να ανταποκριθώ,όσο καλύτερα μπορώ στις απαιτήσεις του συλλόγου και ελπίζω να άφησα,πίσω μου,παρακαταθήκη για την ομάδα.

Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όσους είχα την τιμή να συνεργαστώ φέτος,κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

Τους προπονητές κύριους Βασιλειάδη και Χατζηαλέξη,τους γυμναστές κύριους Κουμερτά και Παραρά ,τους προπονητές τερματοφυλάκων κύριους Τρίχο και Χατζημαρινάκη,που με όλους είχα άψογη συνεργασία και τους ευχαριστώ που σεβάστηκαν τον ρόλο μου στην ομάδα.

Έπειτα νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω έναν πολύτιμο συνεργάτη μου,που έβρισκε,πάντα,λύση σε οτι και να ήθελα,τον φροντιστή κύριο Γιώργο Γιωργίτση.

Φυσικά και θα ήθελα να πω και πάρα πολλά ευχαριστώ στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας,τους παίχτες,που είχα με όλους είχα υπέροχη συνεργασία και σχέση σεβασμού και εκτίμησης,πάντα με γνώμονα να κάνω το καλύτερο δυνατό για όλους δίχως να κάνω καμία εξαίρεση και να ζητήσω και συγγνώμη αν στεναχώρησα ή αδίκησα κάποιον σε κάτι,άθελα μου,χωρίς να έχω τέτοια πρόθεση.

Τέλος,να πω και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο της ομάδας που με τον τρόπο του με αγκάλιασε,έδειξε αγάπη στο πρόσωπο μου και στην δουλειά μου,καθώς όπου και αν πήγαινα μου έδειχναν πόσο με εκτιμούν.Τους ευχαριστώ πάρα πολύ.

Ήταν τιμή μου να είμαι στην οικογένεια του Ιωνικού.

Εύχομαι στην ομάδα,τον νέο προπονητή και το νέο συμβούλιο να έχουν καλή χρονιά,με υγεία,επιτυχίες,πολλές νίκες και να τους βρει το τέλος της χρονιάς με την ομάδα να πανηγυρίζει την άνοδο στην Β' Εθνική!

Με σεβασμό

Πάναγιώτης Μπρίμπος"

 
Top