Αθήνα
Στην Αθήνα βρίσκεται από το μεσημέρι το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, Έρικ Γκριν. Το αεροσκάφος που μετέφερε τον Αμερικανό και τη σύντροφό του αφίχθη με μικρή καθυστέρηση στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», όπου περίμεναν οι εκπρόσωποι του Τύπου για να καταγράψουν τις πρώτες δηλώσεις του επί ελληνικού εδάφους. 

Ο Γκριν δήλωσε ανυπόμονος να αγωνιστεί στην περιφέρεια δίπλα στον αρχηγό των «ερυθρόλευκων», Βασίλη Σπανούλη, ενώ αναφέρθηκε στην προσδοκία που πιστεύει πως έχουν οι φίλαθλοι της ομάδας του Πειραιά από αυτόν, να σημειώνει δηλαδή τουλάχιστον 20 πόντους.

Ο Γκριν τόνισε: «Είμαι ευτυχισμένος που ήρθα στον Ολυμπιακό και περιμένω πώς και πώς να παίξω μαζί με τον Σπανούλη. Είναι καλός, σπουδαίος παίκτης. Πιστεύω ότι μπορούμε να συνεργαστούμε πάρα πολύ καλά και είμαι ενθουσιασμένος. Ο κόσμος από μένα θα δει θέαμα». 

Ερωτηθείς αν θα πετυχαίνει αρκετούς πόντους και ως παίκτης του Ολυμπιακού, ο Αμερικανός απάντησε: 

«Το ελπίζω. Σίγουρα ο κόσμος περιμένει από μένα να βάζω 20+ πόντους. Θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ. Μου αρέσουν οι οπαδοί του Ολυμπιακού. Αγαπώ τα πάντα που έχουν σχέση με τον Ολυμπιακό. Ο Χάντερ και ο Ντιλέινι μου είπαν πάρα πολύ καλά λόγια. Το σημαντικό είναι να νικάει η ομάδα».

Ο Γκριν θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, πριν βάλει την υπογραφή του στο επίσημο συμβόλαιο με τη νέα ομάδα του, ενώ αναμένεται να αποχωρήσει από την Ελλάδα, μέσα στις επόμενες δύο-τρεις ημέρες.
 
Top