Σύμφωνα με ανακοινώσεις που εξέδωσαν,οι Νέοι Ευγενείας προέβησαν στις προσλήψεις των: φυσιοθεραπευτή Σπύρου Καπλάνη και γυμναστή Νίκου Ηλιαδάκη.

Παράλληλα ανακοινώθηκε και η πρώτη μεταγραφή της ομάδας.

Πρόκειται για τον 24χρονο μπακ Γιώργο Ζωγράφο,ο οποίος επιστρέφει σε παλιά λημέρια,μετά από δυο χρόνια στον Ολυμπιακό Καλαμάτας.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

"Οι «πράσινοι» ανακοίνωσαν την πρόσληψη του έμπειρου φυσιοθεραπευτή με θητεία σε πολλούς συλλόγους.
Σε επαγγελματικά πρότυπα κινούνται οι Νέοι Ευγένειας! 

Τα άτομα που απαρτίζουν τηκαινούρια διοίκηση του ιστορικού συλλόγου δεν αφήνουν τίποτε στην τύχη αφού προσέχουν ακόμη μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια.

Με την προοπτική να χτιστούν οι υγιείς και στέρεες βάσεις, που θα θέσουν τα θεμέλια για μία αξιοπρόσεκτη παρουσία την προσεχή απαιτητική σεζόν.

Συγκεκριμένα, οι «πράσινοι» ανακοίνωσαν με κάθε επισημότητα την πρόσληψη του έμπειρου φυσιοθεραπευτή Σπύρου Καπλάνη, ο οποίος έρχεται να πλαισιώσει ιδανικά το ιατρικό επιτελείο της ομάδας.

Ο Καπλάνης αποτελεί ένα από τους κορυφαίους φυσιοθεραπευτές του χώρου, αφού έχει να επιδείξει στο παρελθόν θητεία σε πολλούς συλλόγους, όπως οι Δόξα Βύρωνα, Βύζας Μεγάρων, Κεραυνός Γλυφάδας, αλλά και στην Κ-20 του Πανιωνίου."
"Σε μία πολύ σημαντική προσθήκη του τεχνικού τους επιτελείου προχώρησαν οι Νέοι Ευγένειας. 

Η καινούρια διοίκηση του συλλόγου ανακοίνωσε την πρόσληψη του Νίκου Ηλιαδάκη, ο οποίος αναλαμβάνει χρέη γυμναστή στην ομάδα και παράλληλα θα αποτελέσει τον στενό συνεργάτη του προπονητή Βαγγέλη Ρέντζου.


Ο Νίκος Ηλιαδάκης αποτελεί μία ξεχωριστή παρουσία στον χώρο τουερασιτενχικού ποδοσφαίρου του Πειραιά, αφού έχει να επιδείξει πολύχρονη θητεία σε αρκετούς συλλόγους όπως οι Δύναμη, Ερμής Κορυδαλλού και ΑΟΚ Φαλήρου και με την εμπειρία του αναμένεται να προσφέρει σημαντικές υπηρεσίες στην προσπάθεια, που θα καταβάλλουν οι «πράσινοι» στο νέο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας Πειραιά.


Στην «ευθεία» τα μεταγραφικά
Ιδιαίτερα καθοριστικές αναμένονται ο προσεχείς ημέρες στους Νέους Ευγένειας αναφορικά με την προσπάθεια ουσιαστικά ενίσχυσης του ρόστερ. Οι ιθύνοντες της νεοσύστατης διοίκησης κινούνται αρκετά μεθοδικά και σύμφωνα μς πληροφορίες βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με αρκετούς ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, που έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον της ομάδας."

"Στην πρώτη τους φετινή μεταγραφική προσθήκη προχώρησαν οι Νέοι Ευγένειας.


Οι ιθύνοντες της καινούριας διοίκησης του συλλόγου ήρθαν σε συμφωνία με τον 24χρονο αριστεροπόδαρο μπακ Γιώργο Ζωγράφο, ο οποίος επιστρέφει στους «πράσινους» μετά από θητεία δύο ετών στον Ολυμπιακό Καλαμάτας.


Η ένταξη του Ζωγράφου αναμένεται να προσδώσει ποιότητα στα μετόπισθεν, αφού πρόκειται για παίκτη με αρκετά θετικά χαρακτηριστικά και σίγουρα θα αποτελέσει ακόμη μία πολύτιμη μονάδα για τον προπονητή Βαγγέλη Ρέντζο.


Η πρσθήκη του Γιώργου Ζωγράφου ενδέχετια να αποτελέσει απλά και μόνο την αρχή στο μεταγραφικό ντεμαράζ, που ετοιμάζουν οι Νέοι Ευγένειας.


Οι παράγοντες του ιστορικού σωματείου βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με αρκετούς ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, που έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον της ομάδας και σίγουρα μέσα στις επόμενες ημέρες θα προκύψουν νέες ανακοινώσεις." 
Top