Η 18χρονη βολλευμπολίστρια πασαδόρος ανανέωσε με το σωματείο της Δραπετσώνας για τρίτη συνεχή χρονιά.

Στην συνέχεια ο σύλλογος θα κινηθεί για να πραγματοποιήσει 2 ή 3 μεταγραφές κρατώντας παράλληλα τον κορμό της ομάδας για την νέα σεζόν.

Η αθλήτρια Αγάπη Φούσκα δήλωσε στο Sportactive.gr:

"Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τον πρόεδρο,κύριο Γιώργο Κογκαλίδη,το Δ.Σ. του συλλόγου,την coach,κυρία Όλγα Χατζηδημητρίου,για την εμπιστοσύνη και την αναγνώριση της προσφοράς μου στο σύλλογο.

Από την μεριά μου δεσμέυομαι να τους δικαιώσω και την νέα αγωνιστική περίοδο στην Β' Εθνική,με περισσότερη προσπάθεια και ψυχή,γιατί έχω μάθει να αγωνίζομαι και να διεκδηκώ το οτιδήποτε μέσα από την δουλειά μου.

Αυτό βέβαια το χρωστάω στην οικογένειά μου και ιδίως στον πατέρα μου που υπήρξε σπουδαίος αθλητής.

Θα ήθελα ακόμη να ευχαριστήσω τον κόσμο του Δ.Α.Σ. Δραπετσώνα και ιδίως τις συναθλήτριες μου για το σπουδαίο και ταξίδι που κάναμε φέτος,προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος και φυσικά της ανόδου στην Β' Εθνική,όπως και την πορεία μέχρι τα ημιτελικά του κυπέλλου.

Να ευχαριστήσω τον διευθυντή,κύριο Βασίλη Τζώρτζη του "Star Volley Academy" για την μεγάλη προσφορά στην ανάπτυξη του αθλητισμού σε επίπεδο ακαδημιών και όχι μόνο.

Επίσης,να ευχαριστήσω τους συλλόγους για τις προτάσεις που είχα να ενταχτώ σε αυτούς.

Τους εύχομαι μια καλή και δημιουργική αγωνιστική πορεία.

Τέλος θα ήθελα να πω ότι από τις 4/5/2016 έχουμε αρχίσει προετοιμασία για την νέα αγωνιστική περίοδο με διπλές προπονήσεις την ημέρα,οι οποίες θα συνεχιστούν μέχρι τις 30/7/2016.

Η τελική προετοιμασία θα ξεκινήσεις στις 20 Αυγούστου.

Πριν από λίγες μέρες τελείωσε και το τουρνουά "Hotaball" όπου είχαμε μια πολή καλή παρουσία,πηγαίνοντας στον τελικό με την ομάδα των Βριλησσίων(Α2) και κατακτώντας την δεύτερη θέση.

Εγώ φυσικά όπως και κάθε χρόνο στην διάρκεια των διακοπών θα ακολουθήσω ειδικό πρόγραμμα και θα συμμετάσχω για τρίτη χρονιά στο τουρνουά Beach Volley,με σημαντικές διακρίσεις.

Δεν μπορείς ποτέ να είσαι σίγουρος για το αποτέλεσμα μιας δύσκολης προσπάθειας,αλλά αν δεν προσπαθήσεις δεν θα έχεις κανένα αποτέλεσμα.

Εύχομαι καλό καλοκαίρι σε όλες και όλους με υγεία."


 
Top