του Παναγιώτη Σαριμπάλογλου

Την 5η του κατά σειρά μεταγραφή ανακοίνωσε ο Ιωνικός, ντύνοντας στα κυανόλευκα και τον Χρήστο Μειμάρογλου.

Ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός, τα τελευταία δυο χρόνια φορούσε την φανέλα της Τριγλίας Ραφήνας, με ιδιαίτερη επιτυχία, ενω έχει περάσει και απο την Αγία Παρασκευή και την Κόρινθο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

''Συνεχίζεται πυρετωδώς ο μεταγραφικός σχεδιασμός στο στρατόπεδο των μπλε, με την Διοικούσα Επιτροπή να πραγματοποιεί ακόμα μία ουσιαστική κίνηση με την απόκτηση του Χρήστου Μεϊμάρογλου. 

Ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός αγωνιζόταν τα τελευταία δύο χρόνια με την φανέλα της Τριγλίας αποτελώντας βασική επιλογή για το κέντρο της άμυνας. Την σεζόν 2014-15 αγωνίστηκε σε 21 παιχνίδια πετυχαίνοντας και 5 γκολ, ενώ την προηγούμενη χρονιά αγωνίστηκε σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια πρωταθλήματος και κυπέλλου πετυχαίνοντας και πάλι 5 γκολ! 

Ο Μεϊμάρογλου έχει αγωνιστεί επίσης σε Αγία Παρασκευή και Κόρινθο.

Λίγο μετά τις υπογραφές μίλησε στο ionikosfc.gr για το νέο μεγάλο βήμα στην καριέρα του: 

" Ο Ιωνικός είναι πραγματικά ένα ιστορικό σωματείο που δεν του αρμόζει να βρίσκεται σε αυτές τις κατηγορίες. 

Προσδοκώ να παίξουμε πολύ καλό ποδόσφαιρο πετυχαίνοντας παράλληλα τους στόχους που έχει θέση η ομάδα για την νέα χρονιά και έχοντας την βοήθεια του κόσμου που βρίσκεται πάντα κοντά στην ομάδα. 

Ευχαριστώ την Διοίκηση για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου και ελπίζω να τους δικαιώσω καθώς είναι τιμή μου να παίζω σε μια ομάδα σαν τον Ιωνικό''.
 
Top