του Παναγιώτη Σαριμπάλογλου

Kάτοικοι Νεάπολης και την νέα σεζόν παραμένουν οι Κατσικιάς και Προβατίδης.

Μετά την ανανέωση του Παντελίδη, ο Ιωνικός προχώρησε και στην ανανέωση άλλων δυο ποδοσφαιριστών, ανακοινώνοντας τους.

''Σε ακόμα δύο ανανεώσεις παικτών προχώρησε ο Ιωνικός, καθώς για έναν ακόμα χρόνο θα βρίσκονται στην Νίκαια ο Μιχάλης Κατσίκιας και ο Στάθης Προβατίδης διατηρώντας ακέραια την αμυντική γραμμή των κυανόλευκων.

Ο Κατσίκιας αποτελεί παίκτη εργαλείο στα χέρια κάθε προπονητή, καθώς αγωνίζεται με την ίδια επιτυχία τόσο στην αριστερή όσο και στην δεξιά πτέρυγα του γηπέδου, είτε με καθαρά αμυντικά καθήκοντα είτε σαν χαφ. 

Την προηγούμενη σεζόν χαρακτηρίστηκε από τους διακριθέντες του πρωταθλήματος πετυχαίνοντας μάλιστα και γκολ σπάνιας ομορφιάς για τα γήπεδα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. 

Αγωνίστηκε σε 26 παιχνίδια ενώ ήταν δεύτερος σκόρερ στην ομάδα μας πετυχαίνοντας συνολικά 6 γκολ. Έχει επίσης αγωνιστεί σε Γλυφάδα, Κηφισιά και Πανελευσινιακό.

Για τον Προβατίδη το βιογραφικό του από μόνο του καταδεικνύει την εμπειρία που προσδίδει στην αμυντική γραμμή των μπλε. Έχοντας αγωνιστεί σε Εθνικό Αστέρα, Προοδευτική, Θρασύβουλο, Αχαρναϊκό,Διαγόρα Ρόδου και Καλλονή, θα είναι για ακόμα μία χρονιά ο παίκτης από τον οποίο θα πηγάζει η ηρεμία και η σταθερότητα στην άμυνα του Ιωνικού. 

Την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε σε 27 παιχνίδια και διακρίθηκε για την μαχητικότητά του.

Με αυτό τον τρόπο η Διοικούσα Επιτροπή κάνει πράξη την δέσμευσή της για διατήρηση ενός ποιοτικού βασικού κορμού, ενώ παράλληλα συνεχίζονται οι συζητήσεις και με άλλους παίκτες από την περσινή σεζόν''.
 
Top