Μετά από έρευνα που έγινε από το Sportactive διαπιστώθηκε πως η κατάσταση στον Περαμαϊκό έχει φτάσει σε οριακό σημείο.

Είναι άδικο η ιστορική αυτή ομάδα να παραδώσει σφραγίδες και να κλείσει τις πόρτες.

Μια ιστορία 67 χρόνων,μιας ομάδας από όπου παρέλασαν χιλιάδες αθλητές,πολλοί από αυτούς με μεγάλες επιτυχίες στο Ελληινικό ποδόσφαιρο αγωνιζόμενοι από Α' Εθνική,μέχρι ερασιτεχνικά σωματεία,με πολλά κύπελλα στην τροπαιοθήκη του, σήμερα βλέπουμε να έχουν γυρίσει όλοι την πλάτη.

Κατανοούμε ότι υπάρχουν σοβαρά προβλήματα στην κοινωνία του Περάματος,όμως να μην ξεχνάμε ότι ο Περαμαϊκός,είναι ένα πολύ μεγάλο σχολείο που έβγαλε σωστούς ανθρώπους στην κοινωνία.

Εμείς σαν δημοσιογράφοι καλούμε όλους τους φορείς και όλο τον λαό του Περάματος,τους επιχειρηματίες,τους παλαίμαχους και την δημοτική αρχή να δώσουν μια λύση.

Θεωρούμε ότι δεν είναι τίποτα,όταν όλοι βάλουμε το λίγο,να κρατηθεί αυτή η ομάδα και να φύγει από αυτή τη μεγάλη δυσκολία που αντιμετωπίζει σήμερα.
Είναι κάποιοι άνθρωποι στο πλευρό του που σήμερα δεν κοιμούνται τα βράδυα και αγωνιούν για το αύριο.

Όλοι μαζί μπορούμε να βοηθήσουμε τον Περαμαϊκό.

Έχοντας μια μεγάλη και πλούσια ιστορία να βαραίνει τις πλάτες του με 6 κατακτήσεις πρωταθλημάτων Πειραιά (1975-1977-1978-1981-2007-2012) και τριών Κυπέλλων (1992-2005-2006),με συμμετοχές για συνολικά 17 σεζόν σε ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ (Γ' και Δ' Εθνική).


Κι έχοντας αναδείξει από τα σπλάνα του πολλούς και σημαντικούς ποδοσφαιριστές που τίμησαν στην πορεία τις φανέλες ορισμένων από τις μεγαλύτερες ομάδες της χώρας,του εξωτερικού αλλά και των ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ...
Ο Σύλλογος που έχει κάνει το ΠΕΡΑΜΑ υπερήφανο...
Γενική Συνέλευση που θα γίνει την Δευτέρα 25-7-2016 και ώρα 19:30 στα γραφεία της ομάδος (Λεωφ.Δημοκρατίας 164 στην θέση ΑΡΜΟΣ).
Πρέπει να είμαστε όλοι εκεί....

Στέφανος Φούσκας
ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΔΕΙΞΕΙ ΣΠΟΥΔΕΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΣΤΟ ΠΕΙΡΑΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΡΑΜΑΙΚΟ ΜΑΣ
 
Top