Για την υπόθεση της μεταγραφής του Πολ Πογκμπά ρωτήθηκε για πρώτη φορά δημόσια ο Ζοσέ Μουρίνιο, ενώ απένειμε συγχαρητήρια για τη δουλειά που έχει κάνει η διοίκηση στον τομέα του προγραμματισμού. 

Το ενδιαφέρον της συντριπτικής πλειοψηφίας των ΜΜΕ της Κίνας έχει συγκεντρώσει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ειδικότερα ο Ζοσέ Μουρίνιο που βρίσκεται από φέτος στον πάγκο της ομάδας. 

Ο Πορτογάλος παρευρέθηκε σήμερα σε προγραμματισμένη συνέντευξη τύπου και όπως ήταν αναμενόμενο ρωτήθηκε για την υπόθεση Πογκμπά, χωρίς να θέλει να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τις φήμες για έναν παίκτη που δεν ανήκει στη Γιουνάιτεντ, ενώ ουσιαστικά αποθέωσε τη διοίκηση για την ταχύτητα που έχει λειτουργήσει στα θέματα που αφορούν τον προγραμματισμό της ομάδας. 

«Ούτε επιβεβαιώνω, ούτε διαψεύδω. Για την ακρίβεια δεν μπορώ να πω κάτι. Πρώτα από όλα, γιατί δεν νομίζω ότι είναι σωστό να μιλάω για παίκτες άλλων ομάδων. Είναι παίκτης της Γιουβέντους, όχι της Μάντσεστερ. 

Το μοναδικό πράγμα που μπορώ να πω είναι ότι η διοίκηση, οι διευθυντές, έκαναν φανταστική δουλειά, καθώς έχουν πραγματοποιήσει το 75% των όσων ζήτησα. Τους ζήτησα τέσσερα χαρακτηριστικά παικτών. Τους έδωσα και μερικές επιλογές και έκαναν για μένα το 75% της δουλειάς, με τον Ιμπραΐμοβιτς, τον Μικιταριάν και τον Μπαϊγί και έχουμε 25% να κάνουμε μέχρι τις 31 Αυγούστου. 

Είμαι πολύ αισιόδοξος ότι ο κύριος Γούντγουορντ και οι ιδιοκτήτες θα φέρουν το προφίλ του παίκτη που θα φέρει την κατάλληλη ισορροπία του ρόστερ».

πηγή sport fm
 
Top