του Παναγιώτη Σαριμπάλογλου

Τη Παρασκευή 22 Ιουνίου & ώρα 19:00 πραγματοποιήθηκε η μεγάλη γιορτή του Α.Ο Φοίνικα Αγίας Σοφίας στο Προπονητικό Κέντρο του Αγίου Διονυσίου στο Πειραιά.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η Τελετή Λήξης της Αγωνιστικής Περιόδου είχε μεγάλη ανταπόκριση όχι μόνο από τους γονείς των μικρών μας αθλητών & αθλητριών αλλά και από φίλους που στήριξαν όλη τη χρονιά το Σωματείο μας.


Φέτος στη μεγάλη αυτή γιορτή όλα τα τμήματα του Ποδοσφαίρου ήταν εκεί! Παρουσιάστηκαν μικρής διάρκειας αγώνες από όλα τα τμήματα μας & το γήπεδο γέμισε παιδικές φωνούλες αγοριών & κοριτσιών από τα τμήματα Junior αλλά και από τις φωνές του προπαιδικού , παιδικού & εφηβικού τμήματος.

Φυσικά από αυτή τη μεγάλη γιορτή δε θα μπορούσε να απουσιάζει το Αντρικό Τμήμα!

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος έγινε ο απολογισμός της ποδοσφαιρικής χρονιάς που έκλεισε με επιτυχία για όλα τα τμήματα & μπήκαν νέοι στόχοι που μας περιμένουν να τους υλοποιήσουμε.

Παράλληλα το νεοσύστατο τμήμα Γυναικείου Ποδοσφαίρου ήταν εκεί & μαζί με τα τμήματα υποδομών για κορίτσια δόθηκε έμφαση στη δουλειά που θα ακολουθήσει τη νέα χρονιά. Αξίζει να σημειωθεί πως η Γυναικεία Ομάδα του Φοίνικα Αγίας Σοφίας θα φιλοξενείτε στα σαλόνια της Γ΄Εθνικής Κατηγορίας Ε.Π.Ο. τη σεζόν 2016-2017.

Μετά από 47 χρόνια συνεχούς αθλητικής δράσης – έχοντας οδηγήσει στο διάστημα αυτό περίπου 10.000 παιδιά στα γήπεδα του ποδοσφαίρου , του μπάσκετ ,τα τραπέζια του πιγκ-πογκ & του σκάκι είμαστε περήφανοι που ωθήσαμε τα παιδιά μας στο να αγαπήσουν τον αθλητισμό. Δίνουμε συνεχώς την ευκαιρία στα παιδιά μας να κάνουν αθλητισμό & παρέχοντας τους Αθλητική παιδεία. Το αποτέλεσμα της σκληρής αυτής δουλειάς ανταμείβει τους ίδιους τους αθλητές μας , με αποτέλεσμα να έχουμε σήμερα εξέχοντα μέλη της κοινωνίας μας.

Τέλος, το Σωματείο μας θέλει να ευχαριστήσει θερμά το κατάστημα SERANO καθώς και το κατάστημα RESPECT για την ευγενική χορηγία τους στο μπουφέ της εκδήλωσης μας.

Η οικογένεια του Φοίνικα σας εύχεται καλό καλοκαίρι & ανανεώνουμε το ραντεβού μας στους αγωνιστικούς χώρους από Σεπτέμβριο.
 
Top