του Πάνου Κομματέα
  

Την απόφαση να σταματήσει το ποδόσφαιρο στα 33 του χρόνια πήρε ο Νίκος Ρενιέρης,ο οποίος ωστόσο ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του αναλαμβάνοντας το πόστο του τεχνικού διευθυντή στον Θησέα!

Η εμπειρία του στο Πειραϊκό ποδόσφαιρο αλλά και η τεχνογνωσία που διαθέτει αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά τον Θησέα την επόμενη σεζόν,ενώ αξίζει να σημειωθεί πως απολαμβάνει της εμπιστοσύνης της διοίκησης αλλά και του κόσμου της ομάδας.

Το Sportactive.gr επικοινώνησε μαζί του και ο ίδιος δήλωσε:

"Έχω μια πολύ βαθιά αγάπη για τον Θησέα και λόγω οικογενειακού παρελθόντος(ο θείος του είχε διατελέσει πρόεδρος) αλλά και λόγω των πολλών χρόνων που διατέλεσα ποδοσφαιριστής σε αυτήν την ομάδα.

Δεν ήταν καθόλου εύκολο να σταματήσω το ποδόσφαιρο,όμως τόσο το εργασιακό μου ωράριο,το οποίο ήταν ιδιαίτερα πιεστικό και δεν μου έδινε την ευχέρεια να παρίσταμαι στις προπονήσεις,όσο και η γοητεία του νέου μου ρόλου στην ομάδα,με οδήγησαν σε αυτήν την απόφαση.

Η θέληση μου να βοηθήσω τον Θησέα είναι πολύ μεγάλη,ενώ πιστεύω πως έχω την εμπειρία να στήσω αυτήν την νέα σελίδα της ομάδας,από την αρχή μέχρι το τέλος.

Οι ξεκάθαροι ρόλοι στην ομάδα,η πειθαρχία,αλλά και η καλύτερη οργάνωση της ομάδας,τόσο στο αντρικό τμήμα,όσο και στις ακαδημίες,αποτελούν το πρώτο μέλημα για μένα.

Ειδικά στις μικρές ηλικίες,ξεκίνησε μια προσπάθεια από πέρσι το καλοκαίρι από το μηδέν και τελικά φτάσαμε να έχουμε 20 παιδιά,τα οποία συμμετείχαν σε διάφορες διοργανώσεις,κατακτώντας,μάλιστα,μια από αυτές,κάτι που συνιστά μεγάλη επιτυχία.

Σε όλη αυτήν την προσπάθεια θα έχω δίπλα μου τον Νίκο Παραγιό,από τη θέση του γενικού αρχηγού,έναν γνώστη του Πειραϊκού ποδοσφαίρου και πρώην ποδοσφαιριστή,στον οποίο στηρίζομαι για να προχωρήσουμε μαζί σε αυτό το εγχείρημα.

Η παρουσία του είναι πολύ σημαντική,γιατί ουσιαστικά,μαζί θα αναλάβουμε το βάρος του φετινού Θησέα,έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη ο ένας στον άλλον.

Όσο αφορά τους φετινούς στόχους της ομάδας,με βάση το ρόστερ που είχε ο Θησέας,αλλά και τις νέες πολύ δυνατές προσθήκες που θα υπάρξουν,θα προσπαθήσουμε να έχουμε μια καλύτερη χρονιά από την περσινή και από κει και πέρα αν έρθει η άνοδος,θα είναι ευπρόσδεκτη.

Για να πετύχουμε αυτούς τους στόχους πρέπει να δουλέψουμε πολύ,με ταπεινότητα και χαμηλά το κεφάλι και πιστεύω πως στο τέλος θα δικαιωθούμε.


Τέλος θέλω να ευχαριστήσω το σωματείο του ΑΟΑΔ,για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν σε αυτό το τελευταίο εξάμηνο της καριέρας μου,στο οποίο πανηγυρίσαμε την άνοδο στην Α' Κατηγορία,τον προπονητή Δημήτρη Κατσάνο για την άψογη συνεργασία που είχαμε,τον πρόεδρο Ιωάννη Τζανίνη,όλο το ΔΣ και φυσικά τους συμπαίχτες μου για την αγάπη και τον σεβασμό που έδειξαν στο πρόσωπο μου." 
Top