Τον μπαρουτοκαπνισμένο Γιώργο Δημητριάδη απέκτησε η ομάδα του Χατζηκυριακείου,προκειμένου να ενισχύσει την γραμμή κρούσης της.

Ο 39χρονος επιθετικός έχει αγωνιστεί σε όλες τις κατηγορίες του Πειραιά,με ομάδες όπως ο Πανφαληρικός,η ΑΕΚΤ και η Πειραϊκή,ενώ πέρσι φόρεσε τα χρώματα των Πολυκράτη και ΑΟ Ζέας.

Ο ίδιος δήλωσε πως μεγάλο ρόλο στην απόφαση του να υπογράψει στο Χατζηκυριάκειο,έπαιξε η προσωπική φιλία με τον ικανό τεχνικό Γιάννη Παπαιωάννου,η ιστορία της νέας του ομάδας αλλά και το όμορφο,οικογενειακό κλίμα που υπάρχει στα αποδυτήρια της.

Επίσης,τόνισε πως θα κάνει ότι μπορεί για να βοηθήσει με την εμπειρία του τα νεαρά παιδιά της ομάδας και τέλος ευχήθηκε καλό καλοκαίρι σε όλους.

Από την πλευρά του ο προπονητής του Χατζηκυριακείου,Γιάννης Παπαιωάννου δήλωσε:

"Είμαι πολύ ικανοποιημένος που θα συνεργαστώ με αυτόν τον ποδοσφαιριστή,καθώς πιστεύω πως με το ταλέντο και την αδιαμφισβήτητη αξία του,θα βοηθήσει πάρα πολύ την ομάδα σε μια θέση που πονάει.

Επίσης,με την ποδοσφαιρικό του χαρακτήρα και την μεγάλη του εμπειρία θα βοηθήσει πάρα πολύ και εμένα αλλά και τα πολύ νεαρά παιδιά του Χατζηκυριακείου,πάνω στα οποία έχει ποντάρει φέτος η διοίκηση.

Ο χορός των μεταγραφών άνοιξε με τον καλύτερο τρόπο,ενώ έπεται συνέχεια με τον ερχομό λίγων,ακόμα,παιδιών,μέσα από μια πολύ επιλεκτική διαδικασία,αφού το Χατζηκυριάκειο έχει ήδη ένα πλούσιο ρόστερ παικτών,ικανό να σταθεί πολύ καλά στην Γ' Πειραιά."

 
Top