του Παναγιώτη Σαριμπάλογλου

Παρελθόν όπως αναμενόταν αποτελεί απο την τεχνική ηγεσία των Τραχώνων, ο Νίκος Βαμβακούλας.

Ο πασίγνωστος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, ο οποίος ανέλαβε την ομάδα του Αλίμου τους τελευταίους τρεις μήνες, αποχώρησε μέσα σε εξαιρετικό φιλικό κλίμα με τους διοικούντες των κυανόλευκων, να τον ευχαριστούν για την προσπάθεια που κατέβαλε, όσο καιρό ήταν προπονητής της ομάδας.

''Με βαθύτατα αισθήματα ευγνωμοσύνης προς το πρόσωπο του, ο Πρόεδρος Χρήστος Τσιουρής και το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο.Τ. Αλίμου ανακοινώνουν την λήξη της συνεργασίας με τον φίλο του Συλλόγου και μέχρι σήμερα προπονητή του Νίκο Βαμβακούλα. 

Νοιώθουμε έντονα την ανάγκη να τον ευχαριστήσουμε για την πολύτιμη βοήθεια που παρείχε στον Σύλλογο σε μια πολύ δύσκολη, ιστορικά, στιγμή του σωματείου όπου διαχειρίστηκε με ήθος, αξιοπρέπεια και εργατικότητα τις τύχες του Συλλόγου σε μια ήδη προδιαγεγραμμένη πορεία…

Δεν θα το ξεχάσουμε ποτέ αυτό και ίσως οι τύχες μας ξανασυναντηθούν στο μέλλον. 


Η διαφορετική οπτική γωνία που αφορά στο μέλλον του Συλλόγου – οργανωτικά και αγωνιστικά – είναι η μόνη αιτία για το φιλικό αυτό «διαζύγιο». 

Ευχόμαστε ολόψυχα καλή συνέχεια στους στόχους του φίλου Νίκου Βαμβακούλα και ο Σύλλογος απο τις επόμενες ημέρες θα βρίσκεται σε διαδικασία ανεύρεσης νέου προπονητή, ο οποίος με σχέδιο, στόχο και πίστη να την ξανα οδηγήσει και πάλι σε νέες. 

Για την αναζήτηση και τις συζητήσεις που θα λάβουν χώρα στο θέμα του νέου προπονητή, εξουσιοδοτημένοι απο τον Πρόεδρο Χρήστο Τσιουρή είναι ο Αντιπρόεδρος Διαμαντής Κουρής και ο Γενικός Γραμματέας Αστέριος Δημητριάδης''.
 
Top