Του Βασίλη Μπέση...

Ως επιστέγασμα της σωστής δουλειάς που γίνετε σε όλους τους τομείς ήρθε η συμφωνία των ανθρώπων του Καραβά με τον γνωστό προπονητή Τέλη Μελά για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του συλλόγου από την Παλαιά Κοκκινιά.

Ο έμπειρος προπονητής κατά το παρελθόν έχει βρεθεί με επιτυχία στον πάγκο της Οδηγήτριας ενώ είναι άριστος γνώστης των νέων ποδοσφαιριστών του Πειραιά λόγο της ενασχόλησης του με τις ακαδημίες του Ερμή Κορυδαλλού παλαιότερα αλλά και της Μικτής νέων Πειραιώς που ασχολείται τα τελευταία χρόνια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση το γραφείο τύπου του Καραβά.

<<Διαλύοντας τις όποιες φήμες δημιουργήθηκαν το τελευταίο διάστημα σε έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο το  Δ.Σ του ΑΟ ΚΑΡΑΒΑ  βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη  της συνεργασίας μας με τον προπονητή  κο Τέλη Μελά ο οποίος θα αναλάβει να οδηγήσει την ομάδα μας σε μία νέα εποχή. 
Ο  κ. Μελάς, μετά τα διαδικαστικά ζητήματα που συμφωνήθηκαν πολύ γρήγορα απο την πρώτη συνάντηση μιας και τα δύο μέρη ήθελαν να πορευτούν μαζί ,μας παρουσίασε  τις σκέψεις του για το σχεδιασμό της ομάδας, για τη στελέχωσή της με νεαρούς παίκτες αλλά και την ενδυνάμωση της ομάδας σε συγκεκριμένες θέσεις  που κατά την περυσινή περίοδο διαπιστώθηκε ότι απαιτούν ενίσχυση, με αναγνωρισμένους και έμπειρους ποδοσφαιριστές. Τέθηκαν οι πρώτοι μεταγραφικοί στόχοι και το Δ.Σ. ανέλαβε, σε συνεννόηση με τον προπονητή, να ξεκινήσει τις πρώτες  επαφές με παίκτες που επιθυμούν να ενταχθούν στο έμψυχο δυναμικό του Συλλόγου.
Θέλουμε η φιλοσοφία όλων να αλλάξει μέσα στο σωματείο ανεβαίνωντας ένα επίπεδο παραπάνω,να βρεί η ομάδα την ηρεμία της,την ποδοσφαιρική της ταυτότητα μέσα στο γήπεδο και όλοι να ευχαριστιούνται αυτό που κάνουν.
Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στο πρόσωπο τού κου Μελά,είμαστε περήφανοι που έχουμε μαζί μας έναν απο τους καλύτερους προπονητές στον Πειραιά και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία.

Για οτιδήποτε νεότερο θα ενημερώνουμε με δελτία τύπου.>>
 
Top