Χτες,στο Μελίνα Μερκούρη,τα τμήματα υποδομής του Ηφαίστου έκαναν αποχαιρετιστήριο πάρτι για την φετινή χρονιά,που είχε αρκετές επιτυχίες,όπως η τρίτη θέση του εφηβικού και η πρώτη του παιδικού στα αντίστοιχα πρωταθλήματα της Ε.Π.Σ.Π. .

Οι επιτυχίες ήταν αρκετές,ο πρόεδρος και όλο το ΔΣ μοίρασαν μετάλλια στα παιδιά και σήκωσαν και το κύπελλο,ενώ μετά από τις βραβεύσεις υπήρχε πλούσιος μπουφές με δροσερά αναψυκτικά και νόστιμη πίτσα.

Ο πρόεδρος του Ηφαίστου κύριος Μαλαδάκης δήλωσε:

"Πρώτα από όλα θέλω να ευχαριστήσω τα παιδιά για τη μεγάλη προσπάθεια που κάνανε και για τον ζήλο που επέδειξαν την φετινή σεζόν,όπως φυσικά και τους γονείς τους,που ήταν κοντά μας και πρόσφεραν πάρα πολλά,εθελοντικά.

Επίσης θέλω να εξάρω την προσπάθεια των προπονητών που κατάφεραν να βγάλουν το 100% των ικανοτήτων αυτών των παιδιών και να τα εξελίξουν.

Τέλος,θέλω να ευχαριστήσω το ΔΣ του συλλόγου που είμασταν ενωμένοι,αγαπημένοι και προσφέραμε ο καθένας από το δικό του πόστο.

Εγώ σαν πρόεδρος,έχω το βλέμμα στραμμένο στις ακαδημίες,γιατί από κει ξεκινάει ο Ήφαιστος.

Αν δεν έχεις ακαδημίες δεν έχεις ομάδα.

Η φετινή χρονιά θα είναι πιο οργανωμένη,πιο καλή,πιο όμορφη.

Εύχομαι σε όλους καλό καλοκαίρι και καλή αντάμωση τον Σεπτέμβριο.


Ο πρόεδρος και το ΔΣ ευχαριστεί την πιτσα revgetta restaurant  catering που έχει έδρα Φιλικης Εταιρειας 13 (πλ.Βενιζελου ) στον Κορυδαλλό για τα πλούσια εδέσματα και το άψογο service.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΦΩΤΟhttps://www.facebook.com/SportActive.gr/photos/?tab=album&album_id=915713138537732


 
Top