Του Βασίλη Μπέση...

Μετά τις αποχωρήσεις κάποιων βασικών παικτών που συνέβαλαν ώστε να ολοκληρωθεί επιτυχώς αυτή η εξαίσια ποδοσφαιρική χρονιά στην Προοδευτική ήρθε να συμπληρωθεί το ''διαζύγιο'' του μέχρι πρότινος προπονητή του συλλόγου  , Βασίλη Σπάθα καθώς στη συνάντηση που έγινε με τους προέδρους της ομάδας για τον σχεδιασμό της νέας περιόδου δεν υπήρξε ταύτιση απόψεων.

Ο νεαρός τεχνικός εγκαταλείπει τον πάγκο των ''βυσσινί'' έχοντας διαπράξει φοβερά επιτεύγματα για τα δεδομένα των τοπικών πρωταθλημάτων της Ελλάδας και όχι μόνο αφού φέτος έμεινε αήττητος σε 36 αγώνες πρωταθλήματος ενώ συνολικά μαζί με τους 13 αγώνες που είχε στον Ίκαρο Καλλιθέας πέρυσι , συμπλήρωσε τους 49 δίχως ήττα!

Πάντως παρά το γεγονός ότι δεν τα βρήκαν η διοίκηση της ομάδας του Κορυδαλλού και ο Βασίλης Σπάθας ευχαρίστησαν ο ένας τον άλλον και χώρισαν τους δρόμους τους σε πολύ φιλικό κλίμα.

Η επόμενη ημέρα φέρνει πολλές εξελίξεις στο στρατόπεδο του ιστορικού σωματείου καθώς η διοίκηση τονίζει πως θα γίνει το καλύτερο δυνατό ώστε η ''Προο'' να πρωταγωνιστήσει στο νέο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής έχοντας ως στόχο την επάνοδο στα σαλόνια του επαγγελματικού ποδοσφαίρου της χώρας.


 
Top