Αθήνα
Ανακοίνωση με την οποία επιτίθεται κατά πάντων εξέδωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, με αφορμή τους διαλόγους του Σάββα Θεοδωρίδη με τον διαιτητή Φραγκίσκο Σωμαρακάκη, τους οποίου αποκάλυψε η εκπομπή «Δίκη». Οι Πράσινοι μιλούν για βάναυσο βιασμό της νομιμότητας και τονίζει ότι θα παλέψει για την κάθαρση με κάθε μέσο.


Η ανακοίνωση της Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός:

«Σήμερα αποκαλύφθηκαν οι διάλογοι του Σάββα Θεοδωρίδη (σ.σ. αντιπρόεδρος ΟΣΦΠ) με τον Φραγκίσκο Σωμαρακάκη (σ.σ. πρόεδρος Επιτροπής Διαιτητών). Ο Θεοδωρίδης μεταφέρει ωμά και απροκάλυπτα ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε αποφασίσει να εγκρίνει την ανέλιξη του Σωμαρακάκη στην θέση που κατέχει σήμερα στα ανώτατα διαιτητικά κλιμάκια.

Σαν η ΕΠΟ να είναι το μαγαζάκι τους. Ο δε Σωμαρακάκης ευχαριστεί με τρόπο δουλικό για την χάρη που του κάνουν τα αφεντικά του ποδοσφαίρου. Η έννοια της νομιμότητας, στην περίπτωση αυτή, βιάζεται βάναυσα. Κάθε σχόλιο είναι περιττό.

Αναρωτιόμαστε μόνο:

-Η Δικαιοσύνη και μάλιστα η αθλητική σκοπεύει να κινηθεί;

-Η ΕΠΟ σκοπεύει μήπως να ζητήσει παραίτηση Σωμαρακάκη για αυτά τα αίσχη;

-Ο ευαίσθητος περί τα ποδοσφαιρικά κ. υφυπουργός Σταύρος Κοντονής, σκοπεύει να παρέμβει, ή ασχολείται μόνον όταν πρόκειται να τιμωρήσει τον Παναθηναϊκό;

Θα χρησιμοποιήσουμε κάθε νόμιμο μέσο που διαθέτουμε για να φτάσει αυτή η υπόθεση σε κάθαρση. Και αυτό διότι ο Παναθηναϊκός έχει υποστεί τεράστια ζημιά σε αθλητικό και οικονομικό επίπεδο από τους απαράδεκτους Σωμαρακάκηδες και το σύστημα που εγκληματεί εις βάρος του ποδοσφαίρου. 

Πόσο μάλλον που κανείς δεν συγκινήθηκε όταν ο Παναθηναϊκός είχε διαμαρτυρηθεί εντονότατα για την προκλητική τοποθέτηση του κυρίου αυτού στο κρίσιμο πόστο».

Μέσα Ιουνίου ο Ζιλμπέρο Σίλβα στην Αθήνα

Παρατείνεται κατά, τουλάχιστον, μία εβδομάδα η άφιξη του Ζιλμπέρτο Σίλβα στην Αθήνα. Ο νέος τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού είναι αναγκασμένος να παραμείνει εκτός Ελλάδας περισσότερες ημέρες, καθώς πρέπει να τακτοποιήσει κάποιες προσωπικές του υποθέσεις στην Αγγλία, αλλά και στη Βραζιλία.

Σύμφωνα με τις τελευταίες ενδείξεις ο πρώην άσος του «τριφυλλιού» θα βρίσκεται στην Αθήνα περίπου στα μέσα Ιουνίου, οπότε και θα εγκατασταθεί μόνιμα. Στο διάστημα της απουσίας του ο Ζιλμπέρτο Σίλβα θα βρίσκεται σε «ανοικτή γραμμή» με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Γιάννη Αλαφούζο, αλλά και με τον προπονητή της ομάδας, Αντρέα Στραματσόνι για τα μεταγραφικά και τις αποδεσμεύσεις.
 
Top