του Παναγιώτη Σαριμπάλογλου

Την παραίτηση του απο την θέση του γενικού αρχηγού της Τριγλίας Ραφήνας, ανακοίνωσε ο κ.Γιάννης Γκαραβέλας.

Αναλυτικά τα όσα εξέδωσε:

''Προς Δ.Σ. 
Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας
Αξιότιμοι Κύριοι,
Σας ανακοινώνω και εγγράφως την από 23/05/2016 απόφαση μου για παραίτηση, όπως σας την είχα ανακοινώσει προφορικώς, από την θέση του Γενικού Αρχηγού και από μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας, για λόγους καθαρά προσωπικούς. 

Αποχωρώντας θα κρατήσω στην καρδιά μου τα λόγια του προπονητή της ομάδας Ηλία Καλοπήτα που στην τελευταία του ομιλία στα αποδυτήρια μπροστά στους παίκτες και τον πρόεδρο με χαρακτήρισε ως τον καλύτερο Γενικό Αρχηγό που έχει γνωρίσει σε ομάδα. 

Είναι τιμή για μένα να το λέει ένας προπονητής του μεγέθους του Ηλία Καλοπήτα. Θα κρατήσω το χειροκρότημα, στην ομάδα μας, των 8.000 οπαδών του Ο.Φ.Η. στο τέλος του αγώνα στο Γεντί Κουλέ. 

Θα κρατήσω τις ανακοινώσεις όλων σχεδόν των αντίπαλων ομάδων στο πρωτάθλημα για το επίπεδο της ομάδας μας σε κάθε τομέα από την φιλοξενία μέχρι και την αξιοπρεπή στάση μας σε κάθε μας βήμα. 

Θα κρατήσω την εξέλιξη της ομάδας μας στους τομείς: Γραφείο Τύπου, Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας. 

Θα κρατήσω τις αξίες και τις αρχές που επιτρέπουν σε έναν προπονητή - και σε κάθε προπονητή - να αποφασίζει ανεπηρέαστος στα αγωνιστικά του πλάνα χωρίς κανενός είδους «παρέμβαση». 

Θα κρατήσω το κλίμα, την κάθε ομιλία και την κάθε προσπάθεια μέσα στα αποδυτήρια από όλους μας πριν από κάθε αγώνα. 

Για μένα κρατάω το μικρό – ελάχιστο κομμάτι που μου αναλογεί. 

Θέλω να ευχαριστήσω τον Άκη Παπαδόπουλο που πριν δυο χρόνια περίπου με πρότεινε στο Δ.Σ. επί προεδρίας Χαχολάκη να αναλάβω Γεν. Αρχηγός. 

Παράλληλα να ευχαριστήσω τον Γιώργο Χαχολάκη που επί προεδρίας του μπήκα στην ομάδα για την τιμή και εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο μου καθώς και όλο το τότε Δ.Σ.

Να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο Βαγγέλη Σολδάτο και το υπάρχον Δ.Σ. για την δεύτερη συνεχόμενη χρονιά μου στο πόστο του Γενικού Αρχηγού.

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω το «κάθε μέλος του Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας» που στις εκλογές της ομάδας με τίμησε με την ψήφο του συγκεντρώνοντας το 75 % των ψήφων. 

Να ευχαριστήσω βεβαίως όλους του ποδοσφαιριστές και προπονητές που συνεργάστηκα μαζί τους. 

Χωρίς αυτούς τίποτα δεν θα μπορούσε να γίνει πραγματικότητα. 

Τέλος να πω και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Πρόεδρο Βαγγέλη Σολδάτο.

Είναι άνθρωπος ρομαντικός με οράματα και ιδανικά που συνέβαλε τα μέγιστα στην φετινή εκπληκτική πορεία της ομάδας μας. 

Είναι τιμή μου που είναι φίλος μου.

Για αυτούς του ελάχιστους που θα χαρούν με την ολοκληρωτική μου αποχώρηση από την ομάδα εύχομαι αυτά που πέτυχε ο σύλλογος να τα πετύχουν και να τα ξεπεράσουν.

 Άλλωστε όλοι από το αποτέλεσμα κρινόμαστε. 

Εύχομαι ολόψυχα στην Τριγλία Ραφήνας να πετύχει τους στόχους της και να παραμείνει να αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο και σε κάθε τομέα''.

Μετά τιμής

Γιάννης Γκαραβέλας
 
Top