Αθήνα
Τα εισιτήρια διαρκείας παρουσίασε η ΠΑΕ Ολυμπιακός σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σήμερα, Παρασκευή.

Ο διευθύνων σύμβουλος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, Γιάννης Βρέντζος, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης αναφέρθηκε εκτός των άλλων στις ανανεώσεις συμβολαίων των Φορτούνη και Μπουχαλάκη, στις κάρτες διαρκείας, στην προετοιμασία που αρχίζει στις 21 Ιουνίου, αλλά και την φορολογία, αφήνοντας αιχμές για συλλόγους που δεν έχουν αποδώσει τους φόρους που τους αναλογούν προς την Πολιτεία.

«Το σύνθημα είναι μην σταματάς. Βγαίνει από τα χείλη των φιλάθλων μας. Θέλουν η ομάδα μας να συνεχίσει να καταρρίπτει ρεκόρ. 

Είναι σημαντικό ο κόσμος να αγκαλιάσει την προσπάθεια. 

Δεν κάναμε καμία αύξηση. Δίνουμε τη δυνατότητα σε όλους να πάρουν. 

Πραγματικά θέλουμε να βρίσκονται κοντά στην ομάδα. 

Για μερικούς από τους οπαδούς μας δεν είχαν τακτική παρουσία και είναι κάτι που δεν είναι καλό για την ομάδα, γιατί δεσμεύεις μια θέση.

 Προβληματιστήκαμε λίγο σε αυτό. Μπορούμε να πούμε από τώρα ότι από δω και πέρα οι παροχές θα συνδυάζονται με τη συχνή παρουσία των φιλάθλων στο γήπεδο. Αυτά από την πλευρά μας.

 Θέλω να δώσω τον λόγο στους δύο παίκτες. Η ευθύνη τους είναι πλέον μεγάλη για να γίνει η ομάδα μας ακόμα πιο δυνατή και να στηριχτεί σε Έλληνες» είπε ο κ. Βρέντζος.Σχετικά με τις ανανεώσεις συμβολαίων των Φορτούνη και Μπουχαλάκη είπε ότι «είναι δύσκολο όταν θες να γίνεσαι ακόμα καλύτερος.

Έτσι ενισχύεται η φλόγα των ανθρώπων αυτού του συλλόγου για να γίνει ακόμα μια καλύτερη πορεία.

Είμαι χαρούμενος που έχω δίπλα μου δύο νέους παίκτες.

Τον Φορτούνη και τον Μπουχαλάκη.

Αν συνεχίσουν να δουλεύουν έτσι όπως πρέπει, θα αποτελέσουν μαζί με άλλους τη βάση για το χτίσιμο της ομάδας των επόμενων χρόνων. 

Και είμαστε χαρούμενοι γιατί θα αποτελέσουν τη βάση της Εθνικής ομάδας».

Αναφερόμενος στην προετοιμασία ενόψει των προκριματικών του Champions League, αλλά και της νέας σεζόν είπε πως «το εφετινό καλοκαίρι είναι σημαντικό. 

Ξεκινάει τις επίσημες διοργανώσεις της η ομάδα, έχοντας τέσσερα πολύ σημαντικά παιχνίδια. 

Με την προσθήκη του Φιγκέιρας, η ομάδα είναι πλήρης και αυτή τη στιγμή δουλεύουμε για κινήσεις ώστε να γίνει η ομάδα ακόμα πιο ανταγωνιστική. 

Τα καλοκαίρια που διοργανώνονται EURO, όλα ξεκινούν αργότερα και δεν μπορείς να κινηθείς όπως θέλεις. 

Η ομάδα από την αρχή της μεταγραφικής περιόδου είναι έτοιμη και θα είναι πανέτοιμη».

Ο κ. Βρέντζος είπε ότι η τακτική του συλλόγου σχετικά με το έμψυχο δυναμικό της ομάδας είναι σταθερή την τελευταία εξαετία. «Εμείς ουδέποτε διαφημίζουμε προτάσεις για παίκτες μας. 

Απλώς όλοι καταλαβαίνετε και ξέρετε ότι ο Ολυμπιακός έχει καλούς παίκτες που προσελκύουν ενδιαφέρον σημαντικών ομάδων. 

Η πολιτική του προέδρου μας είναι να λέει όχι. Και δεν είπε μόνο πέρυσι ή τον Γενάρη, αλλά λέει όχι όλα αυτά τα 6 χρόνια και αυτό είναι το αποτέλεσμα.

Πρόθεσή μας είναι η ομάδα να ενισχυθεί. Δεν μπαίνουμε στη διαδικασία... Θα έρθουν προτάσεις, αλλά είμαστε έτοιμοι, αν κάποιος αποχωρήσει, να αντικατασταθεί επάξια».

Ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός αναφέρθηκε και στο θέμα της φορολογίας, τονίζοντας πως «είναι σημαντικό ότι ο σύλλογος καταβάλλει τους φόρους που πρέπει. 

Έχει ξεπεραστεί το φράγμα των 100 εκατ. 

Είναι ώρα οι φορολογικές αρχές να κάνουν τους ελέγχους που πρέπει. 

Δεν μπορεί κάποιος να μην πληρώνει φόρο. 

Οι φόροι επιβαρύνουν την ομάδα. Και στα νούμερα του μπάτζετ, μιλάμε για επιβάρυνση πολλών ευρώ. 

Το πόσα μπορεί να χάσει μια ομάδα στο ποδόσφαιρο είναι υπό περιορισμούς από την UEFA, όπως και οι πρόεδροι των ομάδων, όπως έχει κάνει και ο κ. Μαρινάκης τα τελευταία δύο χρόνια, είναι συγκεκριμένα. 

Με καμία χώρα που έχουμε αντίστοιχου επιπέδου δεν έχουμε τόσους ακριβούς φορολογικούς συντελεστές.

 Υπάρχουν τέτοιοι μόνο σε άλλα πρωταθλήματα σε άλλη στρατόσφαιρα».
 
Top