Του Βασίλη Μπέση...

Οι προετοιμασίες για τον σχεδιασμό της ομάδας του Εργοτέλη ενόψει της νέας χρονιάς συνεχίζοντε πυρετωδώς και οι άνθρωποι της Κρητικής ομάδας δείχνουν για ακόμα μια φορά πως ο στόχος τους είναι να επιστρέψει ο σύλλογος άμεσα στην ελίτ του επαγγελματικού ποδοσφαίρου της χώρας.

Μετά τις μεταγραφές των Δημήτρη, Κατσικοκέρη, Τζανή, Στεφανάκου και Λεάλ, ο Εργοτέλης ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιάννη Καραλή.


Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Εργοτέλης με χαρά ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Γιάννη Καραλή. Έπειτα από τη συμφωνία με τον πρόεδρο του ΓΣ Εργοτέλης, Γιώργο Βρέντζο, ο Γιάννης Καραλής δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω κι εγώ στην οικογένεια του Εργοτέλη. Καταλυτικό ρόλο στην απόφαση μου ήταν ο Πρόεδρος και η προσέγγισή του. Πρώτη φορά θα αγωνιστώ στη Γ’ Εθνική και δεν θα το έκανα, αλλά το πλάνο και η οργάνωση του Εργοτέλη μου δείχνουν ότι η ομάδα θα είναι «περαστική» απ’ αυτές τις κατηγορίες. Ο Εργοτέλης ανήκει στην Super League και αυτό αποδεικνύεται από τις κινήσεις που έχουν ήδη γίνει. Στόχος του κυρίου Βρέντζου είναι η άμεση επιστροφή της ομάδας στην Super League κι εγώ ήρθα για ν’ αγωνιστώ ξανά σ’ αυτήν με τον Εργοτέλη. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και μαζί με τους νέους συμπαίκτες μου θα πάμε τον Εργοτέλη εκεί που ανήκει!».
 
Top