Αθήνα
Για την Κύπρο αναχώρησε την Τρίτη ο Τιμούρ Κετσπάγια, ο οποίος θα επιστρέψει στις 20 Ιουνίου για να πιάσει δουλειά στην ΑΕΚ. Τα μεταγραφικά ζητήματα θα τα χειρίζεται από εκεί, σε συνεργασία με τους Μπάγεβιτς, Μιλοβάνοβιτς, Ντε Μπαρτόλο. Οι τέσσερίς τους βρέθηκαν νωρίς την Τρίτη στα γραφεία της ΠΑΕ, όπου πέρασαν το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας.

Εκτός από ζητήματα αγωνιστικού σχεδιασμού και μια πρώτη προκαταρκτική κουβέντα για ενίσχυση και αποχωρήσεις, συζητήθηκε λεπτομερώς το θέμα των συνεργατών του Γεωργιανού. Είναι δεδομένο ότι «δεξί του χέρι» είναι εδώ και χρόνια ο Μιχάλης Μιχαήλ, ο οποίος θα έρθει μαζί του από την Κύπρο στις 20/6. 

Ο Κετσπάγια συναντήθηκε με τον γυμναστή Παναγιώτη Βούλγαρη, ο οποίος παραμείνει στο επιτελείο, όπως και ο προπονητής τερματοφυλάκων Κώστας Καμπόλης και ο γιατρός Άλκη Καλιακμάνη.

Μαζί συζήτησαν θέματα που αφορουν στην προετοιμασία, η οποία θα διεξαχθεί στην Πολωνία και στην πόλη Κίελτσε, από τις 29 Ιουνίου έως τις 16 Ιουλίου. Εκεί η ΑΕΚ θα δώσει πέντε φιλικά. Περισσότερες λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές αύριο.
 
Top