Του Βασίλη Μπέση...

Τέλος έλαβε η μαρτυρική διαδικασία των μπαράζ ανόδου για το ιστορικό Αιγάλεω , το οποίο έμεινε από τα μισά της διαδικασίας και μετά τα επεισόδια στον εντός έδρας αγώνα με την Προοδευτική ουσιαστικά εκτός διεκδίκησης ενός εκ των δύο πρώτων θέσεων.

Στο χθεσινό παιχνίδι με τον Άγιο Ιερόθεο γνώρισε την συντριβή με 4-1 μπροστά από το κοινό του και έκλεισε τις υποχρεώσεις του για αυτή τη σεζόν με τον χειρότερο δυνατό τρόπο που όλοι θα θέλουν να τις ξεχάσουν και να επικεντρωθούν στο κτίσιμο της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Στον αντίποδα ο σύλλογος του Περιστερίου κέρδισε με πανηγυρικό τρόπο το εισιτήριο της ανόδου για την Γ' Εθνική , εκεί που θα βρεθεί για πρώτη φορά στην ιστορία του.

Στα αγωνιστικά οι ''μπλε'' προηγήθηκαν με απευθείας εκτέλεση φάουλ του αρχηγού τους Παπουτσή στο 20' όμως από εκείνο το σημείο και μετά δεν υπήρχαν στο γήπεδο με τους Περιστεριώτες να το εκμεταλλεύονται και να φτάνουν στην επίτευξη τεσσάρων τερμάτων με τους Μπερτσιά (22' , 51') , Κυριαζή στο 38' και Αλημπά στο 74'.

Μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής της ομάδας του Αιγάλεω κ.Σουρλής γνωστοποίησε την παραίτηση του από τον πάγκο της ομάδας που θα συνεχίσει να την υποστηρίζει από την κερκίδα ενώ ευχήθηκε γρήγορη επάνοδο του ''city'' στις μεγάλες κατηγορίες που αξίζει να βρίσκεται λόγο ιστορίας και ονόματος.


ΑΙΓΑΛΕΩ:  Τριανταφύλλου, Παπουτσής, Αβάσταγος Θ. (46' Κωνσταντόπουλος), Μηλιώνης (59' Ταμπάκης), Ναυπλιώτης, Κωτσερίδης, Αραμπατζής (46' Μεχμέτογλου), Φουκαράς, Ρούσσος, Πασσάς, Λοϊζίδης.


ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ: Ρουμπής, Κουμπούλης, Κακλαμάνος, Μπιρμπίλι, Κρητικός, Κούντου (60’ Αλημπάς), Μπερτσιάς (60' Ζουζουλής), Αλεξίου, Κυριαζής (71' Παπαχρηστόπουλος), Νιζάμης, Πανούσης.

 
Top