Συνεχίζει και τη νέα χρονιά στην αθλητική ένωση Χατζηκυριακείου ο Γιάννης Παπαϊωάννου ο οποίος θα έχει για συνεργάτη του τον Νίκο Κουβαρη . 

Ο Γιάννης Παπαϊωάννου θα έχει και την επίβλεψη των εφήβων και θα έχει το κουμάντο και το σχεδιασμό για τα πιο μικρά παιδιά Των ακαδημιών  του συλλόγου . 

Ο Νίκος Κούβαρης θα έχει την ευθύνη των εφήβων και ένα τμήμα των μικρών .

Η διοίκηση του συλλόγου θα κάνει συμπτωματικές εκλογές για να ολοκληρωθεί το ΔΣ Στο νέο ΔΣ θα μετάσχει και ο Μιχάλης Μουσελης μάλιστα δεν αποκλείεται να αναλάβει επικεφαλής της όλης προσπάθειας .

Επίσης θα μετάσχει ο Γιάννης Γκόλφης παλαιός παίκτης του Σωματείου μας Θέση στο ΔΣ θα πάρει και ο Γιώργος Πασαϊ Χολέβας που τελείωσε το ποδόσφαιρο θα τιμηθεί με πλακέτα στον αγώνα που θα γίνει με τους βετεράνους του Πειραιά μέσα στο Μάιο για την ενίσχυση μιας μονογονεϊκής οικογένειας και της αλληλεγγύης του Πειραιά .

Στον αγώνα αυτό θα λάβουν μέρος παίκτες της πρώτης ομάδος το προπονητικό τιμ μέλη του ΔΣ και γονείς των μικρών Πιο πριν θα αγωνιστούν τα μικρά παιδιά του συλλόγου .

Ο σχεδιασμός για τη νέα χρονιά έχει προχωρήσει αρκετά η ομάδα θα πλαισιώσει με τους εφήβους που άρπαξαν την ευκαιρία που τους έδωσε ο προπονητής τους και Θα γίνουν πέντε με έξι μεταγραφές .

Δεν υπολογίζονται οι τιμωρημένοι από τη χρονιά που πέρασε . 

Οι ακαδημίες θα συνεχίζουν τις προπονήσεις μέχρι τέλος Ιουνίου . 

Για το ΔΣ Του Χατζηκυριάκειου Ποθητός Παπαδόπουλος  Υ.Γ Μια ομάδα μια γειτονιά μια οικογένεια . 

Αθλητική ένωση Χατζηκυριακείου
 
Top