Είναι πλέον επίσημο: Ο Ουσμάν Ντεμπελέ θα συνεχίσει την καριέρα του στην Μπορούσια Ντόρτμουντ! Οι Βεστφαλοί ανακοίνωσαν την απόκτηση του Γάλλου επιθετικού, ο οποίος θα υπογράψει συμβόλαιο ως το 2021. 

Την απόκτηση του Ουσμάν Ντεμπελέ ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα η Μπορούσια Ντόρτμουντ. 

Οι Βεστφαλοί βγήκαν νικητές στην κούρσα της απόκτησης του ταλαντούχου επιθετικού της Ρεν, ο οποίος θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας ως τις 30 Ιουνίου του 2021. 

Όπως ανακοίνωσε ο γερμανικός σύλλογος, «Ρεν και Μπορούσια έφθασαν σήμερα σε συμφωνία σχετικά με τους όρους της μεταγραφής», χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτουν το κόστος του deal. 

«Μπορεί να παίξει σχεδόν σε κάθε θέση της επίθεσης. Είναι δυνατός στο ένας εναντίον ενός, χρησιμοποιεί εξίσου καλά και τα δύο πόδια, είναι γρήγορος και επικίνδυνος μπροστά στην εστία. Απέρριψε αρκετές μεγάλες προτάσεις για να έρθει σε εμάς», αποκάλυψε ο αθλητικός διευθυντής της Μπορούσια, Μίκαελ Ζορτς. 

«Έδειξε χαρακτήρα κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων. Μας έδωσε την εντύπωση ότι δεν επιθυμούσε τίποτα άλλο, εκτός από το να παίξει στη ξεχωριστή ομάδα μας και το μοναδικό στάδιό μας», ανέφερε ο Διευθύνων Σύμβουλος, Χανς-Γιόακιμ Βάτσκε. 

πηγή sport fm
 
Top