του Παναγιώτη Σαριμπάλογλου

Γλυκόπικρη γεύση άφησε το τέλος της σεζόν για τον Ολυμπιακό Περάματος, αν και κέρδισε εύκολα με 3-0 τον Προφήτη Ηλία στο γήπεδο των σιταποθηκών, δεν κατάφερε να πανηγυρίσει την άνοδο στην Β' Πειραιά, καθώς στο άλλο παιχνίδι ο Ολυμπιακός Κερατσινίου επικρατούσε την ίδια στιγμή της Ανω Νεάπολης με 2-1 και ακολουθούσε Ατρόμητο Κερατσινίου, Δία Κορυδαλλού και ΑΣ Ν.Φαλήρου στην παραπάνω κατηγορία.

Τα γκολ για την ομάδα του Γ.Τριανταφύλλου πετύχανε οι Αλούσι, Παπανδρέου και Τάνκα.

Ο νεαρός κόουτς, δήλωσε υπερήφανος για τους παίκτες τους, και παρά όλες τις αντίξοοες συνθήκες που αντιμετωπίσανε καταφέραν και φτάσαν στα όρια τους.

Οσον αφορά την παραμονή του στην ομάδα του Περάματος, άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά.

''Είναι μια μέρα που προσωρινά λυπάμαι, γιατί στο τέλος της δεν καταφέραμε να πάρουμε την άνοδο, όμως παράλληλα χαίρομαι για την ομάδα που έχει δημιουργηθεί.

Κάναμε το καθήκον μας και στα play offs, παίζοντας κάλο ποδόσφαιρο και κλείσαμε την διαδικασία με 9 βαθμούς και 6-1 τέρματα.

Αυτό δεν έφθασε τελικά. 

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες μου για την φετινή πολύ καλή χρονιά.

Η ομάδα μας αντιμετώπισε προβλήματα και απουσίες καθ ολη την χρονιά, όμως μαζί με τους παίκτες, βρίσκαμε πάντα την λύση και φτάσαμε να έχουμε πετύχει, 67 τέρματα με περίπου 15 διαφορετικούς ποδοσφαιριστές, μεγάλες και σημαντικές νίκες και να αλλάξουμε επίπεδο στην ομάδα, που νομίζω μετά απο 14 μήνες δουλειάς, έχει φτιάξει μέταλλο και έχει γίνει υπολογίσιμη.

Οι παίκτες αυτοί, οτι κέρδισαν ως τώρα, το έκαναν μονοί τους, χωρίς να τους χαρίσει κάνεις τίποτα.

Τώρα πρέπει να ηρεμήσουμε και να κοιτάξουμε το μέλλον.

Θα γίνει σύντομα ραντεβού με την διοίκηση και βλέπουμε''.
 
Top