Κάνοντας έναν μικρό απολογισμό της χρονιάς που έφυγε και των πεπραγμένων μας, το Διοικητικό συμβούλιο του Α.Π.Ο Περαμαϊκός έχει να δηλώσει τα εξής:

Εδώ και εναμησι χρόνο που η νεανικότατη διοίκηση μας ανέλαβε τα καθήκοντα της, κατάφερε να τηρήσει όλα όσα υποσχέθηκε: 

Κράτησε την ομάδα σε ένα εξαιρετικά αξιοπρεπές αγωνιστικό επίπεδο (Κατακτήσαμε την 6η θεση, τρεις βαθμούς μακριά από την τρίτη Α.Ε. Μοσχάτου), πέτυχε να μην χρωστάει ουτε ενα ευρώ σε κανέναν, προώθησε νέα παιδιά από τις ακαδημίες (Παναγόπουλος, Τσίντζηρας, Παρίσης), ανακαίνισε τα γραφεία στον Αρμό, διοργάνωσε εκδηλώσεις απόλυτα επιτυχημένες στις οποίες τίμησε παλαιούς ιστορικούς παράγοντες και γενικώς προσπάθησε για το καλύτερο με πολύ ελάχιστα μέσα αλλά πολλή αγάπη, προστατεύοντας την ομάδα και κρατώντας την ζωντανή σε μια δύσκολη περίοδο. 


Τώρα όμως, που η χρονιά τελείωσε, ήλθε η ώρα να κοιτάξουμε την επόμενη μέρα, η οποία ειναι πολύ δύσκολη. 


Καλούμε λοιπόν όλους τους φίλους και τους παλαιούς παράγοντες του Περαμαϊκού σε Γενική Συνέλευση την προσεχή Παρασκευή 13/5 και ώρα 19.00 στα γραφεία της ομάδας μας (Λεωφ. Δημοκρατίας 164, Αρμός) για να συζητήσουμε για το μέλλον του ιστορικού μας συλλόγου, το οποίο χωρίς την παρουσία και την έμπρακτη στήριξη τους είναι αβέβαιο. 


Οι δύσκολες μέρες που έχουν έρθει δεν αφήνουν κανένα περιθώριο για εφησυχασμό και ο Περαμαϊκός για να συνεχίσει χρειάζεται βοήθεια. 

Πλέον, δεν περισσέυει κανείς.."
 
Top