του Πάνου Κομματέα
  

Στην Β' Πειραιά θα συνεχίσει ο Αστέρας Νίκαιας,με το σημερινό παιχνίδι απέναντι στον  Φαληρικό να τελειώνει πρόωρα  αφού η ομαδα του Άγγελου Σκανάτοβιτς αποχωρησε στο ημίχρονο!

Συγκεκριμένα,οι άνθρωποι του Αστέρα Νίκαιας εξοργίστηκαν όταν πληροφορήθηκαν πως το παιχνίδι μεταξύ της Χαλκηδόνας και της Νίκης Ρέντη αναβλήθηκε λόγω κωλύματος της τελευταίας στιγμής του ενός επόπτη.

Ο διαιτητής Καλημέρης ενημερώθηκε από τον πρόεδρο των μπλε,Βασίλη Τσίτουρα πως το άλλο παιχνίδι δεν έχει ξεκινήσει,ωστόσο σήμανε την έναρξη.

Έτσι,οι άνθρωποι του Αστέρα θεώρησαν πως θα υπάρξει αλλοίωση των play-out αν γίνουν οι δυο αγώνες σε διαφορετικές ημερομηνίες,αφού υπάρχει άμεση συνάρτηση μεταξύ των δυο,στους οποίους διακυβεύεται ένας υποβιβασμός.

Στο ημίχρονο,με κοινή απόφαση παικτών,διοίκησης και προπονητή,η ομάδα του Αστέρα αποχώρησε από το γήπεδο,με τον αγώνα να κατοχυρώνεται στην ομάδα του Φαληρικού.

Για την ιστορία,το σκορ στο ημίχρονο ήταν 1-0 με κοντινό σουτ του Φλαμπούρη,μόλις στο 3ο λεπτό.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΣΤΕΡΑΣ ΝΙΚΑΙΑΣ: Γιώτης,Καστανόπουλος,Μανωλιάς,Τσίτουρας,Γαβαλάς,Ιωάννου,Πλιάγκας,Βλαχουτσάκος,Φλαμπούρης,Gjoka,Δερβένης

ΦΑΛΗΡΙΚΟΣ: Κρασσάς,Κατωπόδης,Ντουρακόπουλος,Ruka,Κοτσιοβός(20' Ρακιτζής),Κουρούνης,Κουφουδάκης,Σαραγάς,Ξένος,Χατζημελετιάδης,Μπαρλής

Ο Φαληρικός παρέμεινε στην Α' Πειραιά,νικώντας τα δυο πρώτα παιχνίδια των play-out,έχοντας παράλληλα και το αβαντάζ των τριών βαθμών.

Ο Αστέρας Νίκαιας επιστρέφει μετά από έναν χρόνο στην Β' Πειραιά,αφού δεν κατάφερε να αντιστρέψει το γεγονός πως ξεκίνησε τα μπαράζ παραμονής χωρίς βαθμό. 
Top