Για την συνέχεια των πλέι οφ και τις αλλαγές που έφερε ο Βλάνταν Ίβιτς στον ΠΑΟΚ μίλησε ο Μαρίν Λέοβατς, ο οποίος παρέλαβε το βραβείο για το κορυφαίο γκολ του Απριλίου. 

Τα λάθη που πρέπει να αποφύγει ο ΠΑΟΚ στη συνέχεια των πλέι οφ σχολίασε ο Μαρίν Λέοβατς, κατά την παραλαβή του βραβείου του για το Best Goal του μήνα Απριλίου, ενώ αναφέρθηκε και στην παρουσία του Βλάνταν Ίβιτς στον πάγκο. 

Αναλυτικά όσα είπε: 
Για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο: «Είναι μια καλή ομάδα, πρέπει να προσπαθήσουμε περισσότερο και να μάθουμε από τα λάθη μας...» 

Για την συνέχεια των playoffs: «Είμαστε ικανοποιημένοι που έχουμε πάρει τους τέσσερις βαθμούς, αλλά έχουμε μια δύσκολη συνέχεια και πρέπει να προσπαθήσουμε για το καλύτερο». 

Για το πώς αισθάνεται που επέστρεψε μετά τον τραυματισμό του: «Αισθάνομαι καλά, δεν έχω πρόβλημα, είμαι έτοιμος και ελπίζω να μην έχω και στο μέλλον ανάλογα προβλήματα...». 

Για τον αποκλεισμό του από την Εθνική Κροατίας στο Euro: «Στεναχωρήθηκα αλλά είναι θέμα προπονητή και δεν μπορώ να κάνω κάτι γι’ αυτό. Βέβαια θα ξεκουραστώ γιατί δεν την είχα αυτήν την ευκαιρία πέρσι προκειμένου να επιστρέψω πιο δυνατός». 

Για το τι άλλαξε στον ΠΑΟΚ με τον Βλάνταν Ίβιτς: «Άλλαξε την αυτοπεποίθηση μας, παίζουμε ένα σύστημα διαφορετικό και δεθήκαμε περισσότερο».

πηγή sport fm
 
Top