Ζωηρό εμφανίζεται το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Χόρχε Σαμπάολι στην Ιταλία. Σύμφωνα με την «Corriere Della Sera», ο Αργεντινός έχει πρόταση -και μάλιστα μεγάλη- από την «Ένωση». 

Αρκετά έντονο για να έχει καταλήξει ήδη σε πρόταση εμφανίζεται το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Χόρχε Σαμπάολι. 

Όπως έγινε γνωστό, ο Αργεντινός τεχνικός βρέθηκε την Τρίτη στη Ρώμη για να συζητήσει από κοντά το ενδεχόμενο συνεργασίας του με τη Λάτσιο. 

Αυτό δεν αλλάζει ωστόσο την πρόθεσή του να συζητήσει και με άλλες ενδιαφερόμενες ομάδες, στις οποίες συμπεριλαμβάνεται και η «Ένωση». Αναφερόμενη λοιπόν στη συνάντηση του Σαμπάολι με τον Κλαούντιο Λοτίτο, η «Corriere Della Sera» παρουσιάζει τους «κιτρινόμαυρους» ως ανταγωνιστές, αφού σημειώνει ότι έχουν καταθέσει ήδη προσφορά και μάλιστα μεγάλη. 

Πιο συγκεκριμένα αναφέρει: «Έχει ξεκινήσει μια ευρωπαϊκή περιοδεία για να συζητήσει από κοντά τις προσφορές που υπάρχουν. Ο Σαμπάολι έχει στα χέρια του μία πολύ μεγάλη πρόταση της ΑΕΚ, αλλά και ισπανικές προσφορές, από Βαλένθια και Μαγιόρκα, να τον προσελκύουν. Γι’ αυτό το σκοπό μετά τη συνάντηση με τη Λάτσιο, ο πρώην προπονητής της Χιλής θα πετάξει για τη Βαρκελώνη όπου θα μιλήσει με τους δυο συλλόγους της Primera».

πηγή sport fm
 
Top