του Πάνου Κομματέα
  

Συζητήθηκε χθες στα γραφεία της Ε.Π.Σ.Π. η ένσταση του ΑΟ Ζέας κατά του κύρους του αγώνα μπαράζ με τους Φιλάθλους,λόγω αντικανονικής συμμετοχής του ποδοσφαιριστή,Χαράλαμπου Κατσακούλα.

Σε αυτό το σημείο να θυμίσουμε πως η ένσταση του ΑΟ Ζέας στηρίζεται στο γεγονός,πως το σωματείο των Φιλάθλων κατέχει δυο δελτία,που στο ένα αναγράφεται το όνομα Χαράλαμπος Κατσακούλας,γεννηθείς το 1977,ενώ στο άλλο,το όνομα Χαράλαμπος Κατσαούλας,γεννηθείς την ίδια μέρα και τον ίδιο μήνα με τον Κατσακούλα,αλλά το 1974,με το ίδιο πατρώνυμο και μητρώνυμο.

Ο ΑΟ Ζεας εκπροσωπήθηκε από τον διοικητικό του ηγέτη,κύριο Μάκη Χαρμπή,ενώ οι Φίλαθλοι από τον πρόεδρο τους Παντελή Λιγνό αλλά και τον δικηγόρο και πρώην πρόεδρο της ΕΠΟ,την περίοδο 2001-2008,Βασίλη Γκαγκάτση.

Η πλευρά των Φιλάθλων ισχυρίστηκε πως το δελτίο με το όνομα Χαράλαμπος Κατσακούλας είναι καθόλα νόμιμο,εκδόθηκε το 2005,σαν πρώτη εγγραφή,ενώ για το άλλο,το οποίο εκδόθηκε το 2003,δήλωσε άγνοια,αφού η διοίκηση της ομάδας,εκείνη την περίοδο,ήταν διαφορετική και ως εκ τούτου δεν προκύπτει ευθύνη της σημερινής διοίκησης.

Το Sportactive.gr επικοινώνησε με τον κύριο Χαρμπή,ο οποίος μας μετέφερε πως εφόσον δεν παρουσιάστηκαν στοιχεία ταυτότητας κανενός εκ των δυο παικτών σε συνδυασμό με το γεγονός πως τα δυο δελτία βρίσκονται στο ίδιο σωματείο και έχουν τις ελάχιστες διαφορές που προαναφέραμε,καθιστά το σωματείο συνυπεύθυνο.

Η υπόθεση,τελικώς παραπέμφθηκε στην πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ,η οποία θα δώσει διευκρινήσεις για το αν είναι υπεύθυνοι ο παίκτης και το σωματείο των Φιλάθλων,με την Ε.Π.Σ.Π. να λαμβάνει υπόψη αυτά τα στοιχεία για να πάρει την τελική της απόφαση.

Η εκδίκαση από την επιτροπή της ΕΠΟ αναμένεται αύριο το πρωί,ενώ η υπόθεση θα πάρει,πιθανότατα,την τελική έκβαση της λίγες ώρες αργότερα. 
Top