του Πάνου Κομματέα
  

Με ανακοίνωση της,η ομάδα του Καραβά έκανε γνωστή την λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Γιώργο Μοδινό,μετά από 3 χρόνια συνεργασίας.

Αναλυτικά:

"Ο Αθλητικός Όμιλος Καραβά ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Γιώργο Μοδινό μιας και ήταν προσωπική του επιθυμία να αποχωρήσει.

Η προσφορά του Γιώργου Μοδινού στο σύλλογο μας ήταν κάτι περισσότερο από σημαντική και μετά από 3 χρόνια κοινής πορείας κλείνει ο κύκλος μιας επιτυχημένης συνεργασίας.

Μαζί καταφέραμε με οδηγό αυτόν στο τιμόνι της ομάδας να επαναφέρουμε την ομάδα μας απο την Γ κατηγορία στην Α κατηγορία του Πειραιά μέσα σε δύο διαδοχικές χρονιές με αποκορύφωμα την φετινή χρονιά που κατακτήσαμε την τρίτη θέση στον όμιλο μας.


Το ΔΣ και ο Πρόεδρος του ΑΟ Καραβά ευχαριστούν θερμά τον Γιώργο Μοδινό για την προσφορά του στον σύλλογο και του εύχονται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του αλλά και της προσωπικής του ζωής.


Για την οικογένεια του ΑΟ Καραβά ήταν και θα είναι πάντα φίλος αφήνωντας την δική του προσωπική σφραγίδα στα 89 χρόνια ιστορίας μας."
 
Top