του Παναγιώτη Σαριμπάλογλου

To δώρο απο την ήδη υποβιβασμένη Επισκοπή (1-1 με Φωστήρα στο Ρέθυμνο), εκμετταλεύτηκε στο έπακρο ο ΟΦΗ, παίρνοντας μια επαγγελματική νίκη επί των Τραχώνων, στην Αθήνα με 1-0.

Τα πράγματα με τα τωρινά δεδομένα πια γίνονται πιο απλά για την ομάδα του Νίκου Νιόμπλια, καθώς αν δε χάσει απο το Φωστήρα στο τελευταίο παιχνίδι στο Ηράκλειο, θα πανηγυρίσει και τυπικά την άνοδο του στην Football League ύστερα απο την περίοδο 2010-11.

Μοναδικός σκόρερ της αναμέτρησης για τους Κρητικούς ήταν ο Ζδράβκο Πόποβιτς στο 27ο λεπτό, που με την γνωστή του σπεσιαλιτέ, τα μακρινά σουτ, κατάφερε και νίκησε τον Μακρίδη για το προβάδισμα.


Στην συνέχεια, οι Κρητικοί ανέβασαν ρυθμούς για να καθαρίσουν και τυπικά την υπόθεση νίκη, αλλά σημάδεψαν τρεις φορές το δοκάρι των αντιπάλων με πρωταγωνιστές τους Πόποβιτς και Καλέ.

Τράχωνες :  Μακρίδης, Γορτάκης, Κακούτης, Αφράτης, Κολλινιάτης, Ντόντης, Νούλας, Χακραμά, Κατσαβούρος, Πετούσης, Χρήστου

OΦΗ : Δερμιτζάκης, Κιάσσος, Κοιλιάρας, Κώτσιος (68' Γκούμας), Φαζός, Νάστος, Σαχινίδης (65' Φαμπίνιο), Φραγκουλάκης, Πόποβιτς, Χαντί, Καλέ


 
Top