του Πάνου Κομματέα
  
Το απόλυτο στα play-off κατάφερε ο ΑΟΑΔ,που επιβλήθηκε και των Νέων Δραπετσώνας με 2-0,πανηγυρίζοντας έτσι την άνοδο του στην Α' Πειραιά.

Το παιχνίδι ήταν πολύ νευρικό στο πρώτο ημίχρονο με τις δυο ομάδες να αναλώνονται σε δυνατές μονομαχίες στο χώρο του κέντρου.

Το σκορ άνοιξε για τα λιοντάρια ο Γεωργίου στο 50' με τον Shehaj να σφραγίζει την νίκη-άνοδο στο 89' σκορπίζοντας κύματα ενθουσιασμού στους οπαδούς του.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΝΕΟΙ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ: Ζερβάκος,Σαρηγιαννάκης,Μπαζίνας,Τσόλης(77' Παπαδόπουλος Χ.),Μπάρκα,Πανουτσόπουλος,Γιώργο,Ικόνομη,Μπεκιράι,Αθανασίου(72' Τσελεπής Σ.),Τσελεπής Α.(68' Χαρατσάρης)

ΑΟΑΔ: Καραμπλιάς,Σταματίου,Μιχαήλ,Αθανασίου,Βασιλείου,Σιμάκος,Βογιατζής(90' Κατρακύλας),Ζερβάκης,Γεωργίου,Shehaj,Kapa(71' Αναστασίου)

Οι Νέοι Δραπετσώνας ολοκλήρωσαν μια πετυχημένη χρονιά στην 6η θέση της κανονικής περιόδου,μη καταφέρνοντας να πετύχουν την υπέρβαση στο τελευταίο ματς της χρονιάς τερματίζοντας στην 2η θέση των play-off.

Ο ΑΟΑΔ κατάφερε να εξασφαλίσει το απόλυτο μπόνους των 3 βαθμών στα play-off και κάνοντας 3 νίκες σε αυτά εξασφάλισαν πανηγυρικά να ανέλθουν στην Α' Ε.Π.Σ.Π.

 
Top